INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  GRUPA B // TRABZONSPOR - INTER 1-1

Chivu e pus din nou în discuţie la Inter » ”Nuli pe flancuri”

Chivu într-un duel “la nivel înalt” cu turcul Burak Yilmaz. FOTO Reuters
Chivu într-un duel “la nivel înalt” cu turcul Burak Yilmaz. FOTO Reuters

Articol de - Publicat joi, 24 noiembrie 2011 00:00 / Actualizat miercuri, 23 noiembrie 2011 20:51

Presa italiană crede că problema nerazzurrilor o reprezintă fundaşii laterali: ”Nu sînt în stare să facă ambele faze ale jocului”


Una caldă, alta rece pentru Cristi Chivu. Cu punctul luat la Trabzon (1-1), ajutată şi de victoria lui Lille în faţa ŢSKA-ului, Inter s-a calificat deja în "optimile" Ligii. Însă după întîlnirea cu turcii, fundaşul nerazzurro a intrat din nou în gura presei italiene.

Gazzetta dello Sport, care i-a dat nota 5,5, îi reproşează că n-a reuşit să acopere bine flancul stîng, pe unde gazdele s-au insinuat deseori, creînd pericol. Iar site-ul calciomercato.com ştie de ce: "Ranieri le cere fundaşilor laterali să participe şi la faza ofensivă, iar ei nu fac faţă. Contra lui Trabzonspor, Nagatomo şi Chivu au suferit la accelerările adversarului".

VEZI AICI REZUMATUL PARTIDEI!

Cum nici în campionat, cu Jonathan şi Javier Zanetti, lucrurile n-au mers mai bine, jurnaliştii italieni apreciază că "nerazzurrii au o mare problemă pe flancuri. Cu excepţia lui Maicon, restul sînt aproape nuli". Şi aduc în discuţie numele unor Cissokho (Lyon), Mathieu (Valencia), Sagna (Arsenal) şi Antonelli (Genoa) ca posibili înlocuitori.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
kily
kily  •  24 Noiembrie 2011, 10:01

Chivu este un distrus de 5 ani de zile! Nu mai joaca nici macar cum juca la 17 ani... Este un nesimtit ca profita de un salariu la fel de nesimtit. Bine ca am scapat de el la Nationala! Ma saturasem de criticile si jignirile aduse suporterilor romani. Pana la urma italienii aveau dreptate cand le strigau lui Chivu si Mutu "tiganilor!". Astora chiar nu le place munca!

stelist86
stelist86  •  24 Noiembrie 2011, 05:55

MULT LE-A MAI TREBUIT CELOR DE LA INTER SA CONSTATE CA IN AFARA DE MAICON NU AU NICI UN FUNDAS LATERAL DE VALOARE !cit despre chivu,mai bine s-ar duce la alta echipa ca aici NU MAI POATE !

Vezi toate comentariile (2)
Comentează