INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  UNITED - REAL (ÎN TUR 1-1), AZI, ORA 21:45, ÎN DIRECT PE DIGI1, DOLCE1 ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Cîndva înger, astăzi coşmar » Old Trafford tremură în faţa unui Cristiano Ronaldo pe care odată îl adula

Ronaldo şi cele mai importante perioade din cariera sa: cea de la United şi cea de la Real.
Ronaldo şi cele mai importante perioade din cariera sa: cea de la United şi cea de la Real.

Articol de - Publicat marti, 05 martie 2013 00:00 / Actualizat luni, 04 martie 2013 21:22

Portughezul, 28 de ani, a marcat întotdeauna împotriva fostelor sale echipe şi i-a ameninţat pe englezi că nu-i iartă nici diseară.

Şapcă pe cap, bluză de trening, şort, ciorapi albi pînă la genunchi şi un rucsac în spate. Aşa a apărut Cristiano Ronaldo, duminică seară, pe aeroportul din Manchester. Tabloidele britanice n-au scăpat ocazia de a-l lua un pic peste picior. "Glumeşti, Cristiano? Afară crapă pietrele de frig şi el a ales o ţinută de şcolar! Iar rucsacul pare ideal pentru penar şi cărţi", a comentat The Sun.

În realitate, e greu de spus cine va tremura mai tare diseară. CR 7 sau Old Trafford la reîntîlnirea cu jucătorul care a făcut istorie la United vreme de 6 ani (2003-2009), înainte de a fi vîndut Realului cu 94 de milioane de euro. În prima manşă, la Madrid (1-1), Ronaldo nu şi-a cruţat foştii colegi. Şi anunţă că nu-i va ierta nici în returul care se joacă, practic, cu calificarea pe masă.

Iar statisticile îi dau apă la moară. Pînă acum, portughezul a punctat în absolut toate meciurile în care a întîlnit echipe pe la care a trecut. Englezii sînt avizaţi şi Carrick ştie ce trebuie făcut pentru a-l opri: "Împotriva lui Cristiano şi a Realului eşti condamnat să te întrebuinţezi 90 de minute la maximum. Altfel n-ai nici o şansă".

Giggs 1.000
Sir Alex Ferguson îi garantează lui Ryan Giggs meciul 1.000 la Man. United şi în "naţionala" Ţării Galilor, diseară, cu Real. "Nu ştiu dacă va juca de la început sau îl voi introduce pe parcurs. Încă nu m-am hotărît. Dar în asemenea partide, experienţa lui e vitală pentru echipă", a declarat ieri scoţianul.

"Sper să nu regretăm!"
Managerul lui United e necăjit şi acum că, în tur, echipa lui n-a materializat mai multe dintre ocaziile create. "Puteam să dăm cinci, şase goluri. Neobişnuit pentru el, Van Persie a irosit două mari oportunităţi. Iar portarul lor a salvat miraculos în cîteva situaţii. Sper să nu regretăm ratările de pe Bernabeu!", a spus Ferguson.

Fiert pe arbitru
Mourinho are un dinte împotriva arbitrului Kuneyt Cakir de la remiza cu Borussia Dortmund (2-2), din faza grupelor. "Am înscris trei goluri valabile şi nu ne-a acordat decît două. Trebuia să cîştigăm cu 3-2", a spus antrenorul Realului la conferinţa de presă. "Centralul" turc i-a anulat un gol lui Callejon pe motiv de ofsaid.

"Diavolul" Van Persie
Fundaşii Realului consideră că marele pericol va fi diseară Robin van Persie. "E un «greu». Nu e doar un marcator. Te loveşte, se caţără pe tine, schimbă frecvent banda", a povestit Sergio Ramos experienţa trăită cu atacantul olandez în prima manşă. Totuşi, Van Persie n-a marcat încă pe Old Trafford în actuala ediţie a Ligii.

3 goluri a marcat Ronaldo împotriva fostelor echipe. Două contra lui Sporting, unul cu Man. United

" Cristiano Ronaldo este un animal. L-am cunoscut personal şi pare un gigant" (Diego Maradona, fost selecţioner al Argentinei)

CRISTIANO ÎN CIFRE

Cu Man. United
292 meciuri
118 goluri
0,4 goluri în medie pe meci
8 titluri în 6 ani

Cu Real Madrid
184 meciuri
186 goluri
1,01 goluri în medie pe meci
3 titluri în trei ani

561907-casete-liga.jpg

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (14)
eugol
eugol  •  05 Martie 2013, 13:24
Postat de crucian pe 05 Martie 2013, 11:43

RISTIANO ÎN CIFRE 8 titluri în 6 ani Cu Real Madrid 3 titluri în trei ani Ce sa le faci ?! Sunt terminati, pai in ultimii 4 ani, a luat Barca de 3 ori campionatul si anul trecut l-a luat Real...

cupa este un titlu. CL este un titlu. noi atribuim in mod gresit cuvantului titlu un campionat. un titlu inseamna o competitie castigata.

crucian
crucian  •  05 Martie 2013, 11:43
Postat de galateanuldingalati pe 05 Martie 2013, 11:35

"8 titluri în 6 ani" in anglia se joaca 2 campionate pe an? trofee stiu ca sunt mai multe pe an dar 2 campionate nu am auzit pana acum

RISTIANO ÎN CIFRE 8 titluri în 6 ani Cu Real Madrid 3 titluri în trei ani Ce sa le faci ?! Sunt terminati, pai in ultimii 4 ani, a luat Barca de 3 ori campionatul si anul trecut l-a luat Real...

galateanuldingalati
galateanuldingalati  •  05 Martie 2013, 11:35

"8 titluri în 6 ani" in anglia se joaca 2 campionate pe an? trofee stiu ca sunt mai multe pe an dar 2 campionate nu am auzit pana acum

Vezi toate comentariile (14)
Comentează