INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  STEAUA - FC BASEL 1-1

Circ înainte, circar în meci » Lui Latovlevici nu i-au ieşit nici aseară poantele

Articol de - Publicat miercuri, 23 octombrie 2013 00:00 / Actualizat marti, 22 octombrie 2013 23:54

Fundaşul stînga a fost cel mai slab stelist, la o zi după ce-şi bătuse joc de conferinţa oficială organizată de către UEFA


Fundaşii laterali se întrec s-o încurce pe Steaua în Champions League. I-a venit rîndul lui Latovlevici să gafeze decisiv, după ce omologul lui de pe partea dreaptă, Georgievski, contribuise decisiv la dezastrul cu Chelsea, 0-4.

Iasmin a creat din nimic golul cu care Basel a deschis scorul. Avea mingea la picior şi nu era presat, dar i-a pasat, inexplicabil, lui Streller, la 25 de metri de poarta lui Tătăruşanu. Atacantul elveţian a dat mingea mai departe, în centru, la Diaz şi execuţia perfectă a acestuia acestuia a făcut 0-1.

Citeşte şi: Teatru la conferinţă » După Răduţ şi Pîrvulescu, şi Latovlevici s-a dat în spectacol în faţa jurnaliştilor

Latovlevici jucase slab şi pînă să gafeze decisiv, prilejuind cîteva raiduri ale egipteanului Salah, adversarul direct. Cu o zi înaintea partidei, el s-a comportat la fel de penibil ca pe teren: s-a încurcat în timpul conferinţei de presă oficiale atunci cînd a fost întrebat dacă şi-a urmărit adversarii sau dacă îi cunoaşte.

A oferit răspunsuri scurte şi lipsite de noimă şi a fost nevoie ca Reghecampf să intervină pentru a stopa dialogul halucinant al jucătorului său cu reporterii, pe parcursul căruia Lato nu reuşea să fie coerent şi să spună dacă şi-a urmărit adversarii în vreo înregistrare sau dacă îi cunoaşte.


L-a confirmat pe Piţurcă
Latovlevici a traversat o formă foarte bună la începutul anului, dar Piţurcă îl ocolea constant atunci cînd stabilea lista cu jucătorii convocaţi la echipa naţională. Selecţionerul i-a reproşat public lui Iasmin că îşi pierde concentrarea din cauza comportamentului. Jucătorul sărbătorea golurile imitînd personaje ori diverse scene. Piţurcă l-a adus la lot pentru un amical cu Slovacia şi Lato a greşit decisiv la un gol al adversarului. Iar aseară s-a comportat la fel de jenant ca la conferinţa de cu o zi înainte, în care se străduise să fie ironic.


Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (27)
radianu
radianu  •  24 Octombrie 2013, 19:24

Din pacate doi jucatori de baza sunt complect iesiti din forma-Lato si adi Popa! Asta se vede si in randamentul echipei! Poate daca Chipciu isi va reveni alta va fi fata Stelei!

portardelegenda
portardelegenda  •  23 Octombrie 2013, 17:26

iar despre faptul ca a fost prins in ofsaid la conferinta de presa , e problema lui Reghe fiindca e datoria lui sa-l informeze cu tot ce trebuie despre echipa adversa si adversaru direct asa ca ..... asta-i nivelu era prea ocupat probabil cu implementarea sistemului ,,silentio stampa" Oricum am o parere buna despre Reghe dar mai face si greseli

portardelegenda
portardelegenda  •  23 Octombrie 2013, 17:23

nu stiu de ce un jucator care are un simt al umorului mai deosebit trebuie catalogat drept circar iar pana la urma greseli se fac si daca esti mai serios pentru ca nimeni nu este perfect. Cat despre gol , surpriza a fost prea mare pentru Tatarusanu si doar cine a stat prin poarta poate realiza socul prin care treci intr-un asemenea moment asa ca nu-l mai judecati aspru ca nu e cazul

Vezi toate comentariile (27)
Comentează