INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  REAL MADRID - JUVENTUS 1-1 (ÎN TUR 1-2)

Condamnat! Motivul pentru care Ancelotti e ca și demis de la Real! Două variante pentru noul sezon

Ancelotti pare la fel de dezorientat pe margine ca și jucătorii săi în teren // Foto: Reuters
Ancelotti pare la fel de dezorientat pe margine ca și jucătorii săi în teren // Foto: Reuters

Articol de - Publicat vineri, 15 mai 2015 00:00

După regretatul Di Stefano, menținut în 1983, Real și-a dat afară toți antrenorii care au încheiat un sezon fără trofee. Indiferent de nume!

Marele favorit să-i ia locul lui Carletto pe bancă e neamțul Jurgen Klopp. Există însă și o soluție internă: Zinedine Zidane.

Carlo Ancelotti și-a precizat deja poziția: "Mi-ar plăcea să rămîn la Real". Dar știe foarte bine că este judecat în funcție de trofeele pe care le cîștigă, iar sezonul acesta, dacă nu se întîmplă o minune în finalul campionatului, va fi unul blank, ceea ce la Madrid e similar cu o condamnare.

Miercuri seară, directorul de comunicare al galacticilor, Emilio Butragueno, a fost întrebat de două ori de un reporter TV ce are de gînd clubul cu Ancelotti. De fiecare dată, fostul internațional a ocolit un răspuns ferm, ceea ce a dat apă la moară speculațiilor.

Potrivit tabloidului german Bild, Jurgen Klopp ar fi marele favorit la succesiunea lui Carletto. Președintele Florentino Perez îl are în agenda sa încă din 2013, cînd "Kloppo" a eliminat Realul în semifinalele Ligii, cu Borussia Dortmund. Problema e că neamțul nu știe o boabă spaniolă.

Mult mai la îndemînă, susțin mediile spaniole, e soluția Zidane. Fost jucător al Realului, acum pe banca echipei secunde, Zizou ar fi replica galactică la moda lansată de Barca, cu Guardiola și Luis Enrique. Francezul și-a luat recent licența UEFA și a recunoscut că-i surîde ideea de a-l înlocui într-o bună zi pe Ancelotti.  

Șicanat de suporteri

Gareth Bale a fost ținta furiei fanilor după fluierul final al returului cu Juve. Supărați că a ratat mult în repriza secundă, ultrașii l-au fluierat îndelung, iar la plecarea de la stadion s-au pus în calea Jeepului său, astfel că galezul s-a văzut obligat să oprească și apoi să schimbe direcția de mers.

Sînge proaspăt

Ziarele spaniole sînt sigure că, mai ales după un sezon ratat, Real va investi din nou sume mari pe piața transferurilor. După Danilo, fundașul deja cumpărat de la Porto, următoarele două nume intens vehiculate sînt De Gea, portarul lui Man. United, și mijlocașul Verratti (PSG).

A jucat accidentat!

Sergio Ramos e singurul jucător al Realului care nu poate fi acuzat că n-a dat totul pe teren. Cotidianul Marca a dezvăluit ieri că apărătorul a jucat toată repriza secundă accidentat, după ce suferise o ruptură musculară la gambă în finalul primei părți. El va pierde însă ultimele două etape de campionat. 

"Știu care e mersul lucrurilor în fotbal. Clubul are tot dreptul să schimbe antrenorul dacă asta se dorește"
Carlo Ancelotti, antrenor Real

14e numărul antrenorilor care au fost demiși de Real, din 1984 încoace, după ce au încheiat un sezon fără să cîștige nimic

2016e anul în care expiră contractul pe 3 ani semnat de Ancelotti cu Real. El cîștigă 7,5 milioane euro pe sezon

Cum ar arăta Real 2015-2016:

De Gea - Danilo, Ramos, Varane, Marcelo - Modrici, Kroos, Verratti - Bale, Ronaldo, James

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (8)
zecs93
zecs93  •  16 Mai 2015, 00:15

jorgen klopp noul antrenor !!!

rozu
rozu  •  15 Mai 2015, 13:00

asta niciodata nu a fost antrenor! a avut impresar si patroni care au stiut sa ofere senzatia asta. real a luat cu noroc ucl anul trecut, insa real putea juca anul asta mai bine fara antrenor decat cu ancelotti... vorba lui gabi balint: sa nu-l plangem, isi gaseste el repede contract de cateva milioane bune pe an...

juve30titluri
juve30titluri  •  15 Mai 2015, 12:35

Care e problema ca Klopp nu stie spaniola. Sa-si ia translator. Bobby Robson cum a facut cuMourinho.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează