INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  BARCELONA - ATLETICO MADRID, MARȚI, 21:45, DOLCE1, GSP.RO

Confuzie la conferința Barcelonei » Reacția lui Luis Enrique: ”Putem fi eliminați”

Articol de GSP - Publicat luni, 04 aprilie 2016 18:27

Înfrângerea cu Real Madrid din El Clasico i-a dezorientat pe catalani. Barcelona va juca marți, pe teren propriu, cu Atletico Madrid în sferturile Ligii Campionilor, iar Luis Enrique vrea să își mobilizeze jucătorii pentru a evita un nou eșec.

Totuși, la conferința de presă premergătoare meciului, antrenorul a oferit o declarație confuză în care  a spus că Barcelona e cea mai bună echipă din Ligă, dar poate fi eliminată de Atletico Madrid.

”În viață se poate întâmpla orice, marți putem câștiga sau nu. Evident că Atletico ne-ar putea elimina, vor trebui să facă două meciuri mari. Nu ne așteptăm la o partidă ușoară, mai ales în retur va fi dificil. Atletico are un joc precis.

Eu am încredere oarbă în jucătorii mei. Suntem cea mai bună echipă din Liga Campionilor. Acum trebuie să confirmăm cu șapte victorii în campionat și eliminând Atletico din Ligă”, a spus antrenorul Barcelonei.

Meciul dintre cele două echipe spaniole va avea loc marți, de la ora 21:45, în direct pe Dolce 1.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează