INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  BAYERN - INTER 0-2

Contre Van Gaal - Beckenbauer după finală

Articol de - Publicat duminica, 23 mai 2010 00:00

Conflict în direct la tv între Louis van Gaal, antrenorul lui Bayern, şi preşedintele de onoare al clubului, Franz Beckenbauer.

 

Analist al postului tv SAT 1, Beckenbauer a spus la final că munchenezii "n-ar fi pierdut niciodată finala dacă pe teren ar fi fost şi Ribery. Ne-a lipsit peste tot. Fără el, celorlalţi le-a lipsit curajul. Într-o finală trebuie să laşi respectul de-o parte, să fii agresiv".

Van Gaal s-a enervat auzind criticile Kaiserului şi l-a contrazis prompt: "Ce spune Beckenbauer acum e lipsă de respect la adresa celorlalţi jucători. Sigur că Ribery ea un jucător creativ. Dar am avut succes şi fără el. Iar Altintop şi-a făcut bine treba".

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (4)
 •  23 Mai 2010, 14:48

alo suna pe porumboiu sau pe elefantul sau pe cioban ce a visat . asta e presa la noi . sinteti niste mercenari . hai se promovam scandal rusine

 •  23 Mai 2010, 13:11

media strica tot in tara asta.

 •  23 Mai 2010, 10:53

Alex, ideea este sa cumparam ziarul. Totusi, pentru ca le facem trafic online si incaseaza sume bunicele din reclama online, am merita si noi niste articole mai interesante...

Vezi toate comentariile (4)
Comentează