INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  SPORTING - FCSB, 15 AUGUST, 21:45, DOLCE, PROTV, GSP.RO

Corespondență din Portugalia // Cele mai tari 6 informații înainte de Sporting - FCSB » Câți spectatori se anunță pe "Jose Alvalade"

Articol de - Publicat luni, 14 august 2017 15:46

Sporting Lisabona și FCSB se vor duela în play-off-ul UEFA Champions Legue. Turul va avea loc pe 15 august, în Portugalia, iar returul este pe 23 august, în România.

Corespondentul Gazetei Sporturilor este la Lisabona și prezintă cele mai importante informații înainte de duelul dintre Sporting Lisabona și FCSB.

ADRIEN SAU BRUNO FERNANDES

Jorge Jesus, antrenorul lui Sporting, încă nu e 100 % sigur cu cine să înceapă meciul tur cu FCSB. Cum William e suspendat în prima manșă, Battaglia îi va lua locul ca "închizător". Asta s-a clarificat. Dar cine va juca lângă el în centrul liniei mediane alb-verzi? În mod normal, Adrien, căpitanul. Și cotidianul Record susține că Jesus l-a protejat pe Adrien în cele două partide de campionat (schimbându-l de fiecare dată după 65 de minute) tocmai pentru a-l avea proaspăt în Ligă. Dar O Jogo crede că Adrien, care a reluat pregătirea mai târziu și e încă departe de capacitatea maximă, ar putea fi înlocuit din start cu Bruno Fernandes.

PESTE 40.000 DE SPECTATORI

 Vineri seară, la meciul cu Vitoria Setubal, 42.415 fani ai lui Sporting au venit pe "Alvalade". Potrivit cotidianului lusitan Record, vor fi cu siguranță peste 40.000 de spectatori și acum, în prima manșă a play-off-ului Ligii.

 23 DE GRADE LA ORA MECIULUI

Dacă în timpul week-end-ului a fost foarte cald, temperatura ajungând la 37 de grade sâmbătă (aer uscat însă), acul termometrului va coborî în acest început de săptămână. În după-amiaza meciului vor fi maximum 28 de grade, iar seara, la ora partidei, va fi și mai răcoare: 23 de grade. Perfect pentru fotbal.

"AVEM UN ZID DEFENSIV"

Antrenorul Jesus e mulțumit de cum s-a descurcat Sporting pe faza de apărare. În primele două etape, nu a primit niciun gol (FCSB a încasat 8 în 8 jocuri oficiale; o singură dată și-a păstrat poarta neatinsă) și adversarii și-au creat puține ocazii. "Echipele mele au avut întotdeauna un zid defensiv. Așa are și Sporting", a declarat Jesus. 

JESUS ARE 10 EȘECURI ÎN DOI ANI EUROPENI CU SPORTING

Portughezii își fac planuri, convinși că vor trece de roș-albaștrii, dar antrenorul Jorge Jesus nu are un palmares european prea bun la Sporting. De când a venit la alb-verzi, în 2015, Jesus a disputat 16 partide în Liga Campionilor și Europa League. A înregistrat nu mai puțin de 10 înfrângeri, având doar 5 victorii.

WILLIAM, SPRE 45 DE MILIOANE

Negocierile continuă între Sporting și West Ham, însă e aproape sigur că William Carvalho va pleca la clubul londonez. Suma de transfer e încă incertă. Probabil, 37 de milioane de euro (care se vor plăti în doi ani), plus bonusuri de performanțe, plus un procent dintr-un viitor transfer. Ceea ce, potrivit presei lusitane, ar putea duce la o sumă totală de 45 de milioane de euro. Exact cât e clauza de reziliere a contractului său cu Sporting. 

  • Sporting Lisabona - FCSB se joacă marți, 15 august. Meciul va începe la ora 21:45 și va fi liveTEXT pe GSP.RO și în direct pe TV Dolce Sport și ProTV

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (6)
1198766430181192
Abigail Laslas  •  14 August 2017, 18:23
Postat de blatistu49 pe 14 August 2017, 18:13

portughezii casa nu ramina f spectaori fac reclama de STEAUA ptr ei FCSB u ca si SHERIF TIRASPOL

Te repeti sau te balbai hatere? Si bineinteles ca Sporting joaca cu Steaua.

blatistu49
blatistu49  •  14 August 2017, 18:13

portughezii casa nu ramina f spectaori fac reclama de STEAUA ptr ei FCSB u ca si SHERIF TIRASPOL

iosif_vs
iosif_vs  •  14 August 2017, 17:47
Postat de weissburgund pe 14 August 2017, 17:26

Draga fituica profecesebista, stii cumva de ce autoritatea aeronautica portugheza a codificat zborul echipei fcsb "con air" iar oficialii celor de la sporting au redenumit zona din tribuna oficiala unde vor sta cei din delegatia fcsb "Lodge Portão Branco"?

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează