INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  MILSAMI - LUDOGOREȚ 2-1 (ÎN TUR 1-0)

Coșmarul e OUT din Europa! Surpriză uriașă: Milsami, echipa lui Surdu, i-a scăpat pe steliști de Ludogoreț!

Articol de GSP - Publicat marti, 21 iulie 2015 19:52

Steaua a scăpat de unul dintre cei mai dificili adversari pe care îi putea întîlni în play-off-ul Ligii Campionilor, după ce Ludogoreț, a fost eliminată de Milsami Orhei în turul doi preliminar.

Bulgarii care au oprit-o pe Steaua anul trecut din drumul spre grupele Champions League au fost scoși din Europa de echipa lui Romeo Surdu, absent la partida retur. După un 1-0 neașteptat la Razgrad, moldovenii au recidivat pe teren propriu, impunîndu-se cu 2-1.

Wanderson deschisese scorul în minutul 25, însă gazdele au revenit imediat pe tabelă prin Andronic, după o pasă a lui Cristi Bud. Deși au evoluat în inferioritate numerică pentru ultimele 17 minute, Cojocari fiind eliminat, moldovenii au mai punctat prin Racu cu un minut înainte de final.

Cosmin Moți a fost integralist la Ludogoreț, în timp ce Prepeliță a fost schimbat în minutul 63. La Milsami, Bud a fost înlocuit în minutul 87.

Milsami profită de statutul de cap de serie al lui Ludogoreț, iar în turul trei preliminar va evolua în fața unui adversar facil, învingătoarea dintre Skenderbeu și Crusaders. Moldovenii pot întîlni Steaua în play-off.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (93)
sefulescu
sefulescu  •  22 Iulie 2015, 10:44

"?? ***,bai gymd. deci tu intrebi cum sa ne scoata o echipa cu buget triplu fatza de Steaua si salarii de 4 ori mai mari la penaltyuri dupa ce cu,cateva luni ii dadea 5-0 lui lazio in optimile e.l.? wtf? ***. MILSAMI ORHEI ***. deci tu vezi ca toti dinamovisti se ascund dupa ce ludogorets a fost eliminata si tu ce *** faci,spui exact pe invers? wtf?" Pai dacă motivezi eliminarea de anul trecut pe bugetul redus, atunci *** va mai luați de echipele din liga 1 care au bugete infime ***. Noroc ca v-a făcut oțelul cadou campionatul, altfel cum motivai? Ca a avut ASA buget cu 10 bani mai mult decât voi?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

maistor_kokir
maistor_kokir  •  22 Iulie 2015, 09:20

cica Reghe e noul antrenor al bulgarilor ... interesant, vom vedea ce matrapalzacuri ii va face *** si in fotbalul bulgar :) ...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

696253093853906
Ghita Florin  •  22 Iulie 2015, 07:38

Hooooo,nu va bucurati ,,cosmarul""abia acum va veni

Vezi toate comentariile (93)
Comentează