INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  STEAUA - LUDOGOREŢ, AZI, 21:45, DIGISPORT 1, DOLCESPORT 1, TVR 1 ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Crescut de "Lippi" :D » Antrenorul lui Ludogoreţ a fost "secundul" lui Mihai Stoichiţă în Bulgaria

Articol de GSP - Publicat marti, 19 august 2014 00:00 / Actualizat marti, 19 august 2014 16:09

Georgi Dermendziev a preluat-o pe Ludogoreţ după ce campioana Bulgariei obţinuse doar un 0-0 pe teren propriu cu Partizan Belgrad, în turul trei preliminar al Ligii Campionilor. Pînă în urmă cu o lună, acesta era "secundul" echipei.
Mihai Stoichiţă, fostul antrenor al Stelei, a dezvăluit însă că îl cunoaşte pe tehnician de foarte mult timp, Dermendziev fiindu-i secund în urmă cu 14 ani, pe cînd o antrena pe Litex Loveci. "E un băiat extraordinar, nu am văzut aşa om civilizat şi educat. E un bun tactician, psiholog bun, o fire frumoasă. Cam în genul lui Gâlcî, un tip care nu se exteriorizează, nu face circ, un tip echilibrat.

Cînd eram în Bulgaria, lui îi plăcea genul ăla de fotbal ofensiv pe care l-am cultivat noi acolo, era un tip extrem de receptiv. Chiar i-au plăcut foarte mult ideile cu care am venit noi în Bulgaria", a spus Mihai Stoichiţă la DolceSport.

Meciul dintre Steaua şi Ludogoreţ va avea loc în această seară, de la ora 21:45, pe DolceSport 1, DigiSport 1, TVR 1 şi liveTEXT pe GSP.RO.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (13)
chimir_sen
chimir_sen  •  19 August 2014, 18:46

Păi dac-a fost crescut de Pippi ... e veriga slabă a castraveților ... Ce să înveți de la păduchele ăsta ? Să faci plecăciuni și să pupi tălpi ...

zecs93
zecs93  •  19 August 2014, 17:16
Postat de aeternus pe 19 August 2014, 17:03

Gaz Metan si tot Mediasul tine cu Steaua! O sa vezi diseara pe stadion un banner pe care scrie "Medias e Romania, Medias e Steaua"

medias e romania, medias e capra 5telei, uraaaaaaaaaaaaaaa :))))))

aeternus
aeternus  •  19 August 2014, 17:03
Postat de dinamo_rusinea_europei pe 19 August 2014, 16:46

Rapidul tine cu Ludogoretz Dinamo tine cu Ludogoretz Petrolul tine cu Ludogoretz etc.. Nu mai bine va uniti si faceti o echipa care sa bata pe Steaua? Ca o luati pe cocoasa an de an, mie mi-ar fi rusine deja..

Gaz Metan si tot Mediasul tine cu Steaua! O sa vezi diseara pe stadion un banner pe care scrie "Medias e Romania, Medias e Steaua"

Vezi toate comentariile (13)
Comentează