INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  PORTUGALIA

Prima achiziție de lux în 2024 e un bolid de 2,3 milioane de euro. CR7 și-a completat supercolecția din garaj!

Cristiano Ronaldo nu se uită la bani când vine vorba de o mașină de lux / Foto: Imago +5   FOTO
Cristiano Ronaldo nu se uită la bani când vine vorba de o mașină de lux / Foto: Imago

Articol de - Publicat miercuri, 27 martie 2024 15:14 / Actualizat miercuri, 27 martie 2024 16:05

Cristiano Ronaldo (39 de ani), starul lui Al-Nassr, a intrat în posesia unui Ferrari Daytona SP3, care se adăugă parcului auto de lux, valorând peste 20 de milioane de euro. Atacantul portughez și-a prezentat „naveta spațială” la convocarea la echipa națională, pentru meciul amical împotriva Sloveniei (0-2), în care a fost integralist.

Nici nu au trecut trei luni din 2024 și a decis să își satisfacă un nou capriciu. Cristiano Ronaldo a atras toate privirele, când s-a prezentat la lotul Portugaliei pentru partida împotriva Sloveniei. Căpitanul lusitanilor a venit cu noua achiziție de lux, pentru care a plătit 2,3 milioane de euro. Este vorba despre un Ferrari Daytona SP3, o adevărată „navetă spațială", după îl caracterizează Daily Mail.

Supercar-ul, care poate atinge viteza maximă de 340 km/h, dispune de cel mai puternic motor cu combustie, de 840 de cai putere plus 697 Nm cuplu dezvoltat. Bolidul fabricat de celebrul producător italian nu are nevoie decât de 2,85 secunde pentru a ajunge de pe loc la 100 km/h, conform datelor tehnice furnizate de Ferrari.

Așa arată din față supercarul lui CR7
Spatele bolidului de lux
Feerari-ul văzut din spate
Panoul de bord și volanul
Scaunele cu supercenturi de siguranță
+1 FOTO

Acum 15 ani a făcut praf un Ferrari Fiorano!

Acest model Daytona SP3 vine să se adauge unei colecții și așa nemaipomenite de mașini de lux, a căror valoare totală depășește 20 de milioane de euro. Pasiunea lui ieșită din comun pentru automobile foarte scumpe era însă cât pe ce să-i provoace o accidentare gravă în 2009, când s-a lovit și a distrus un Ferrari 599 GTB Fiorano, în valoare de 225.000 de euro, cu câteva zile înainte ca Manchester United să joace cu Chelsea, dar a scăpat nevătămat.

Acum n-a mai avut niciun accident, sosirea lui la Four Seasons Hotel fiind surprinsă de Lisbon Cars, cont de Instagram axat pe a prezenta diverse supercar-uri conduse de vedete portugheze și care, în trei zile de la postare, a strâns deja peste 3.000 de aprecieri.

Cea mai scumpă mașină costă 16,7 milioane

În urmă cu cinci luni, Cristiano Ronaldo suprindea prin decizia de a-și vinde un Bugatti Centodieci, fabricat în zece exemplare și achiziționat de portughez cu 9,5 milioane de euro. Îl deranja că îi consumă prea mult combustibil! Supercarul în care a investit 9,5 milioane de euro este scos la mezat de căpitanul naționalei Portugaliei cu 8,6 milioane de euro. Vopsit în alb și negru, culorile lui Juventus, la care a evoluat între 2018 și 2021, bolidul era păstrat în garajul lui CR7.

Alături de alte trei modele Bugatti, un Chiron, un Veyron Grand Sport Vitesse și un La Voiture Noire. În colecția starului, se mai găsesc un Ferrari F430, un Rolls Royce Phantom, un Lamborghini Aventador, un Maserati GranCabrio, un Bentley Continental GTC și McLaren Senna, cumpărat în iulie 2021. La aniversarea din 2022, Cristiano și-a făcut cadou un Mercedes G Wagon, de 700.000 de euro.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează