INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  REAL - MADRID - DORTMUND (ÎN TUR 1-4), AZI, 21:45, TVR 1, DIGISPORT 1, DOLCESPORT 1 ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Cristiano Ronaldo e sufletul lui Real! Va încerca imposibilul: 3-0, după 1-4 cu BVB: "Forţa noastră eşti tu!"

Articol de - Publicat marti, 30 aprilie 2013 00:00 / Actualizat marti, 30 aprilie 2013 05:07

Portughezul care a marcat jumătate din golurile albilor în Ligă s-a antrenat ieri normal şi repetă o vorbă celebră la Madrid: "90 de minute pe Bernabeu pot fi foarte lungi"


Madridul aşteaptă o revenire istorică, o mare performanţă care să întoarcă acel 1-4 de la Dortmund pentru a-şi continua traseul spre cea de-a 10-a Ligă a Campionilor.

"Aceasta este Operaţiunea 3-0", se spune în capitala Spaniei. Casillas, căpitanul nejucător, simte că "vom muri şi vom învia eliminînd Borussia atunci cînd nimeni nu se mai aşteaptă". Fanii anunţă că se vor îmbrăca numai în alb şi vor transforma arena într-un "infierno blanco". Iar Cristiano Ronaldo repetă cuvintele legendare ale lui Juanito în anii '80: "90 de minute pe Bernabeu pot fi foarte lungi".

12 goluri din 24
Marca i-a dedicat ieri coperta lui Ronaldo: "Forţa noastră eşti tu!". Portughezul, 28 de ani, este vital în acest sezon la Real. Echipa lui Mourinho nu există fără el.
- Are 12 goluri, jumătate din reuşitele lui Real în actuala cursă a campionilor europeni
- Are 31 de goluri, mai mult de o treime din totalul madrilenilor în Primera Division

După accidentarea suferită în tur, o leziune la coapsa stîngă ce l-a privat de meciul de sîmbătă, 2-1 în derbyul cu Atletico, suflarea albă intrase în panică. "Cum să recuperăm 1-4 cu Dortmund fără Cristiano?". Dar a fost o alarmă falsă. Durerile au dispărut, iar Ronaldo s-a antrenat ieri normal. Şi va juca azi.

"Cristiano se simte bine şi va juca, dar nu voi mai anunţa echipa, cum am făcut-o în tur. Putem folosi un sistem nou sau oameni care n-au mai intrat"
Jose Mourinho, antrenor Real

Arbitrul pedepsit e pe "Bernabeu"
Howard Webb, poliţistul în vîrstă de 41 de ani, care a arbitrat în 2010 finalele Ligii şi CM, a fost sancţionat şi retrogradat un week-end pentru gafele din derbyul Newcastle - Sunderland (0-3, 14 aprilie). Şi pus să conducă, pe 20 aprilie, un meci din League One (D3): Colchester - Shrewsbury (0-0), în faţa a 5.862 de spectatori. Sîmbătă însă, Webb a arbitrat Man. City - West Ham (2-1).

569739-untitled.jpg

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (121)
t_danc
t_danc  •  30 Aprilie 2013, 23:55

Ronaldo a fost foarte slab azi. Benzema a jucat foarte bine dar a fost introdus prea tarziu.

madskills
madskills  •  30 Aprilie 2013, 23:19
Postat de madskills pe 30 Aprilie 2013, 07:01

Cristiano in toata cariera lui nu a facut un meci memorabil in partide cu o asemenea miza. Nici la United nici la Real. Ca marcheaza el pe banda rulanta in campionat si in CL bravo lui, dar la Dortmund daca nu gresea Hummels ca in curtea scolii, nici nu stiam ca Ronaldo a jucat (ca de altfel si Messi la Munchen). Diferenta e ca argentinianul chiar castiga de unul singur meciuri cu miza. Madridul degeaba spera intr-o minune, au in fata o echipa mult prea puternica cu un antrenor formidabil care a ales sa construiasca o echipa de la zero nu sa distruga jocul echipei adverse, tactica favorita a "specialului". La fel ca Tito, am vazut ce "scula" e si Mou: se uita neputincio

Degeaba ma injura lumea pentru postul anterior..Inca o data (daca mai era nevoie) Cristiano si-a aratat limitele in asemenea meciuri. Niciodata nu o sa fie o legenda. Legenda pentru madrileni e DiStefano, care iti castiga asemenea meciuri de unul singur. Iar Mourinho..."marele" Mou, chiar ca e special. Trebuie sa ai un dram de nebunie (si nu constructiva) daca tu vrei sa castigi si il izolezi pe Ozil in banda, singurul jucator cu mintea limpede din echipa aia. E ca si cand pui o masina de curse sa "alerge" pe aratura.

cule79
cule79  •  30 Aprilie 2013, 21:07

Va cad cateva bune azi Dortmund castiga iar Madridul lui Mou ramane in evidenta Klopp i va da iar lectii !!

Vezi toate comentariile (121)
Comentează