INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  REACŢII

Cristiano Ronaldo: "În fotbal e posibil orice. O să le dăm răspunsul la Madrid"

Articol de - Publicat miercuri, 17 februarie 2010 00:00

Chiar dacă Real Madrid a pierdut prima manşă a "optimii" cu Lyon (0-1), Cristiano Ronaldo e încrezător că echipa sa se va califica în returul de la Madrid.

 

"În fotbal e posibil orice. Mai avem de jucat un meci, la Madrid, şi sînt convins că ne putem califica. Sînt foarte liniştit. În Liga Campionilor ai şi de suferit. Dar pe Bernabeu o să le dăm francezilor răspunsul potrivit", a declarat atacantul Realului.

Coechipierul său, Kaka, susţine că "noi, la Real, sîntem obişnuiţi cu meciurile importante. Veţi vedea, vom întoarce rezultatul şi ne vom califica".

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (7)
 •  20 Februarie 2010, 10:19

ba lasatima d**** ca messi ii varza ronaldo ii mai bun ca messi voi nu va dati seama ca ronaldo joaca la prostie bani are masini are casa are cei mai trebuie.Asa ca ronaldo ii mai bun ca messi

 •  17 Februarie 2010, 16:54

barca face legea apropo solidmag3 ai vazut pana acum un meci cu barca sa vb tu de messi asa el este nr1 asa ca ciocul mic

 •  17 Februarie 2010, 13:02

cum sa dai frate 97 de milioane pe ronaldo asta care a fost praf iar cu Lyon?

Vezi toate comentariile (7)
Comentează