INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  REAL - PSG, AZI, 21:45, GSP.RO, DOLCE1

Cristiano Ronaldo și suferința unui ”Balon de Aur”: ”Zilnic mă doare genunchiul”

Triplul Balon de Aur (2008, 2013, 2014) lansează pe 9 noiembrie documentarul
Triplul Balon de Aur (2008, 2013, 2014) lansează pe 9 noiembrie documentarul "Ronaldo", al cărui motto este "Descoperiți omul din spatele mitului"

Articol de - Publicat marti, 03 noiembrie 2015 00:00

Într-un interviu acordat bisăptămînalului german Kicker sportmagazin, CR7 a explicat că ”dragostea pentru fotbal m-a ajutat să trec peste toate problemele”.

Cristiano Ronaldo este cel mai bun jucător din lume alături de Messi. Însă pentru a se menține în top plătește scump. "Nu există zi să nu mă doară genunchiul stîng", a mărturisit atacantul Realului, 30 de ani, înaintea meciului din această seară cu PSG.

Durerile, localizate la tendonul rotulian, îl chinuie pe CR7 de mai mult timp. În returul sezonului trecut, fostul antrenor, Carlo Ancelotti, ajunsese să-l menajeze la un moment dat în partidele considerate de mai mică importantă. Dar nimeni n-a bănuit că frecvența lor este chiar atît de mare.

Cel mai bun calmant? "Trăiesc pentru fotbal. Mă hrănesc bine, mă antrenez intensiv, totul științific", a explicat Balonul de Aur 2014 într-un interviu acordat bisăptămînalului Kicker sportmagazin. Pentru el, "corpul este cel mai important. Mă îngrijesc cît pot eu mai bine și asta-mi permite să mă mențin la un nivel înalt chiar și la 30 de ani".

"A fost complicat cu Messi"

Ronaldo a admis că "nu mi-a fost ușor să-l văd pe Messi cîștigînd de patru ori la rînd Balonul de Aur". Mai precis între 2009 și 2012. Și că la un moment dat și-a pus întrebarea "la ce bun să mai merg la gala FIFA?".

Fluierăturile mă motivează"

 Antipatizat de mulți suporteri datorită aroganței afișate de foarte multe ori pe teren, Ronaldo spune că nu-l deranjează ura unora și fluierăturile primite cînd evoluează cu Real în deplasare. "Mă motivează și mai mult", susține CR7.

"Poate că, pentru voi, Messi e cel mai bun. Dar în mintea mea, eu sînt! Și cred că toți ar trebui să gîndească așa"
Cristiano Ronaldo, atacant Real

"Mama nu m-a vrut, pe tata nu mi-l amintesc decît beat. Dar familia rămîne baza succesului meu"
Cristiano Ronaldo, atacant Real

"Micile detalii fac la sfîrșit diferența. Cu timpul pierzi din calitățile fizice, dar cîștigi în maturitate"
Cristiano Ronaldo, atacant Real

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează