INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  INTER - MANCHESTER UNITED 0-0

Cristiano Ronaldo: "United trebuia să fi bătut Interul. În retur se poate întîmpla orice" :S

Articol de GSP - Publicat miercuri, 25 februarie 2009 00:00

"Balonul de Aur" spune că nu a fost impresionat de evoluţia liderului din Serie A la partida cu United şi se declară dezamăgit de faptul că elevii lui Sir Alex Ferguson nu au reuşit să se impună într-un joc pe care l-au controlat autoritar.

"Am jucat mai bine decît Inter, am avut mai multe ocazii în special în prima repriză. Nu am profitat, deşi trebuia să-i fi bătut. Avem a doua manşă pe teren propriu, dar cînd ai în faţă un asemenea adversar, orice se poate întîmpla.

E greu să joci pe San Siro, noi am dovedit că putem cîştiga în faţa oricărui adversar, indiferent de numele lui" a spus Ronaldo pentru Sky Sports News.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
 •  25 Februarie 2009, 15:14

messi e un rebut pe langa ronaldo//si niciodata nu va ajunge la clasa balonului de aur

 •  25 Februarie 2009, 15:11

mah messi mai are 1000 de ani pana o sa ajunga la clasa lui ronaldo

 •  25 Februarie 2009, 13:08

cel mai antipatic jucator ronaldo asta daia il huiduie toti pe unde se duce dak era un adevarat profesionist il aplaudau RUSINE MESSI E DE 1000 DE ORI MAI BUN SI PROFESIONIST ....arbitru i-a mancat pe astia de la inter cred ca a avut manchester 10 lovituri libere de la mai putin de 30 m DECI I-AU MANCAT ARBITRII PE INTER si adriano ala e puscarie.......

Vezi toate comentariile (5)
Comentează
Close