INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  STUTTGART - POLI TIMIŞOARA 0-0

Dan Alexa: "Nu ne-am făcut de rîs în play-off-ul Ligii"

Dan Alexa, Alexa, Poli Timisoara, Stuttgart
Dan Alexa, Alexa, Poli Timisoara, Stuttgart

Articol de GSP - Publicat miercuri, 26 august 2009 00:00

Dan Alexa, mijlocaşul lui Poli Timişoara, crede că echipa sa nu s-a făcut de rîs în play-off-ul Ligii Campionilor.

" Stuttgart a avut un plus de experienţă. Jucătorii au ştiut cînd să accelereze şi cînd să echilibreze jocul. Poate ar fi fost mai bine să jucăm în deplasare meciul tur. Şahtior este o echipă mai bună decît Stuttgart. Rezultatul de azi este unul echitabil. Ieşim cu fruntea sus din play-off-ul Ligii Campionilor. Nu ne-am făcut de rîs!", a spus Dan Alexa la GSP TV.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (4)
 •  27 August 2009, 10:06

Ba da mai baiatule, exact de ras v-ati facut. Desi asa a parut ca jucati, cu scopul de a nu va face de ras... Imi aduc aminte unde am mai vazut tipul asta de joc: Steaua-Lyon: 0-3. Asa au jucat si stelistii atunci, le era frica parca sa nu-si deranjeze adversarii. Asa si voi, nu ati fi inscris cu jocul ala nici intr-o saptamana. Slab de tot. V-au inghesuit aia vreo 15 minute in rep a 2-a de nu ati stiut de voi. Sa nu mai vb de golul lui Hleb din tur. Bucur, Pantilimon, Nibombe - restul 0

 •  27 August 2009, 01:31

dan alexa sa o iau pe mata in pula

 •  27 August 2009, 00:37

nu .. dar s-a facut ma-ta de ris cind te-a facut . Apoi inca odata cind te-a educat .

Vezi toate comentariile (4)
Comentează