INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  LIGA CAMPIONILOR ASIEI

Dan Petrescu, reacție șocantă în Liga Campionilor Asiei! Și-a insultat asistenții de pe banca de rezerve!

Dan Petrescu, furios împotriva propriilor asistenți Foto: Captură AntenaPlay
Dan Petrescu, furios împotriva propriilor asistenți Foto: Captură AntenaPlay

Articol de - Publicat miercuri, 29 noiembrie 2023 16:35 / Actualizat miercuri, 29 noiembrie 2023 17:07

Dan Petrescu s-a întors furios, jignindu-și asistenții pentru că nimeni nu-l susținea când el protesta împotriva deciziei arbitrului de a-i elimina un jucător: „Stați toți ca proștii pe bancă!”. Echipa sa, Jeonbuk Motors, a câștigat miercuri, 2-1 în Hong Kong cu Kitchee, în grupele Ligii Campionilor Asiei.

Dan Petrescu se agită meci de meci la marginea terenului, se simte atacat permanent de arbitri și protestează de fiecare dată. Iar dacă nu e susținut de membrii staff-ului său când el contestă deciziile se supără și pe cei cu care lucrează. 

Decizia radicală care schimbă fotbalul! „Eliminarea temporară” a fost aprobată! 10 minute afară și pentru faulturi tactice!
REGULAMENT
Decizia radicală care schimbă fotbalul! „Eliminarea temporară” a fost aprobată! 10 minute afară și pentru faulturi tactice!

Așa a fost întreaga carieră, la fel e și la Jeonbuk Motors, în Coreea de Sud.

Dan Petrescu a protestat după eliminarea jucătorului său. Apoi și-a jignit secunzii!

Acest lucru s-a întâmplat miercuri, 29 noiembrie, într-o partidă din Liga Campionilor Asiei. În prelungirile primei reprize, când Jeonbuk conducea cu 2-0 în deplasarea contra lui Kitchee (Hong Kong), arbitrul l-a eliminat cu ajutorul VAR pe unul dintre stoperii sud-coreeni, Jeong Tae-Wook.

Moment în care Petrescu s-a aprins, a început să gesticuleze și să urle în fața băncii de rezerve. După ce uzbecul Akhrol Risqullaev a confirmat cartonașul roșu pentru Jeong, tehnicianul s-a întors împotriva colegilor săi.

Dan Petrescu, reacție șocantă în Liga Campionilor Asiei! Și-a insultat asistenții de pe banca de rezerve!
Dan Petrescu și-a vărsat nervii pe secunzii cu care lucrează zi de zi la Jeonbuk Motors Foto: Captură AntenaPlay

În clipe de furie, i-a insultat pe toți. „Stați toți ca proștii pe bancă!", a strigat Petrescu, potrivit AS.ro. Cum s-a fluierat sfârșitul primei reprize, antrenorul l-a certat pe „centralul" Risqullaev, care zâmbea văzându-l cum se agită.

Dan Petrescu: „Din cauza unei decizii stranii a arbitrului, am suferit în repriza secundă”

Până la urmă, chiar dacă adversarii au redus scorul, Jeonbuk a câștigat în Hong Kong, 2-1, și e pe poziția a 3-a înaintea ultimei etape a grupei F. Se poate califica în faza următoare a Ligii Campionilor Asiei de pe unul dintre cele mai bune trei locuri secunde din zona de est a competiției.

La conferință, după victorie, Petrescu se liniștise. „În primul rând, sunt foarte fericit cu acest succes. Toți băieții au luptat și am avut un avantaj de două goluri în prima repriză", a declarat el.

Nu putea să nu se refere la arbitraj: „Din cauza unei decizii stranii, am suferit în repriza secundă. Dar e treaba arbitrului și nu mai vreau să spun altceva".

VIDEO Damian Djokovic, despre perioada petrecută în Gruia sub comanda lui Dan Petrescu: „Este un antrenor exigent, dar se văd rezultatele cu el”

Citește și alte știri de fotbal internațional: 

Cum a încercat Dani Alves să obțină reducerea pedepsei în cazul de viol. E posibil să nu-l ajute cu nimic la proces!
SPANIA
Cum a încercat Dani Alves să obțină reducerea pedepsei în cazul de viol. E posibil să nu-l ajute cu nimic la proces!
Un tânăr star al lui PSG, făcut praf după ce a ratat 5 ocazii cu Newcastle: „Un mielușel care nu poate nici să iasă din fermă
LIGA CAMPIONILOR
Un tânăr star al lui PSG, făcut praf după ce a ratat 5 ocazii cu Newcastle: „Un mielușel care nu poate nici să iasă din fermă"

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (15)
VardyParty
VardyParty  •  30 Noiembrie 2023, 07:07

Nu o mai duce mult Petrescu. Sa-l vezi mâine cu o pareză… trist.

portardelegenda
portardelegenda  •  30 Noiembrie 2023, 06:20

Dănut e de 50 de ani in fotbal. Si inca nu e capabil sa inteleaga ca multi arbitri sunt *** sau corupti. Este ca si când te ai pune in fața unui gutui injurându-l ca nu face banane. Unii chiar pricepe greu.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

harycat
harycat  •  30 Noiembrie 2023, 00:38

Un păcălici cu o educație precară!mi e rușine că sunt contemporan cu astfel de specimene!

Vezi toate comentariile (15)
Comentează