INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  BARCELONA - AC MILAN, AZI, DIGISPORT 1, DOLCESPORT 1, ÎN TUR 0-2

Dani Alves crede în şansa Barcelonei de a elimina Milanul: "Nu pun mîna-n foc. Pun tot corpul în foc că ne calificăm!"

Articol de - Publicat marti, 12 martie 2013 00:00 / Actualizat luni, 11 martie 2013 22:11

Dani Alves e convins că "putem elimina Milanul", dar recunoaşte: "Nu ne-am pierdut magia, ne-am pierdut foamea de fotbal cu care ne devoram adversarii"


După ce Iniesta a spus că "bag mîna-n foc pentru calificarea noastră", Dani Alves a accentuat această idee în week-end, într-un interviu pentru Barca TV: "Nu pun doar mîna-n foc. Pun tot corpul în foc că batem pe Milan şi trecem mai departe. Sîntem o echipă mare, însă niciodată n-am reuşit o răsturnare istorică pentru a ne încorona definitiv. Acesta e momentul".

Acum, într-o perioadă cu trei înfrîngeri în cinci meciuri, după 0-2 în prima manşă a "optimilor" Ligii pe San Siro, catalanii vor o performanţă aparent imposibilă. "Să cîştigăm cu 3-0 şi să-i dedicăm victoria lui Tito Vilanova", afirmă Pique.

"O orchestră nu cîntă fără dirijor"
Numai că tot Dani Alves vede şi neîmplinirile din jocul blaugrana. "Nu ne-am pierdut magia, dar, nu sînt ipocrit, ne-am pierdut foamea de fotbal cu care ne devoram adversarii, cu care îi sufocam cînd pierdeam mingea, făcîndu-i să ne-o dea rapid înapoi. Nu mai avem aceeaşi dorinţă", a admis fundaşul dreapta brazilian pentru El Mundo, afectat şi că "Messi are din ce în ce mai mult capul plecat, dezamăgit de eşecuri". Şi regretînd "absenţa prelungită a lui Vilanova. O orchestră nu cîntă fără dirijor". Antrenorul este încă la New York, pentru tratamentul împotriva cancerului. Nu se va întoarce la Barcelona pînă la sfîrşitul lunii.


"Sîntem aceiaşi, cei care i-am făcut pe oameni să se îndrăgostească de fotbal. Totuşi, jocul nostru nu mai are acea intensitate ce ne diferenţia de toţi ceilalţi"
Dani Alves, apărător Barcelona


Milan riscă: titular Niang, 18 ani
Fără Pazzini, accidentat, Milan va începe azi, aproape sigur, cu un puşti în atac. Lîngă El Shaarawy şi Boateng, va apărea Niang, francezul în vîrstă de 18 ani excelent pentru jocul de contraatac, crede antrenorul Allegri. În tabăra catalană, o singură incertitudine pentru presa iberică: Villa sau Alexis în trioul ofensiv cu Messi şi Pedro?

"Sîntem o echipă"
Fanii Barcelonei au o coregrafie specială pentru revanşa cu Milan de pe Camp Nou. Cînd echipele vor pătrunde pe gazon, pentru imnul Champions League, 90.000 de spectatori vor colora tribunele în roşu, albastru şi galben cu ajutorul tăbliţelor, iar mesajul va fi "Som un equip". Sîntem o echipă.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (11)
alexzece
alexzece  •  12 Martie 2013, 16:38
Postat de drimmero pe 12 Martie 2013, 10:55

cota doar 3,6 ca primeste Milan rosu! si casele de pariuri stiu la ce sa se astepte. joaca BarzoUEFA- Milan

Am mai observat si alte comentarii de genul asta...esti varza cumetre!Lasa-te.On topic:e greu.Milan-ul se va apara la baioneta,iar Barca,oricat ar vrea,nu mai este ce-a fost.Dar s-au vazut si surprize mai mari in fotbal.Sunt absolut sigur ca dam cel putin 2 goluri.Sper sa nu primim.

crucian
crucian  •  12 Martie 2013, 12:40
Postat de sandokhan97 pe 12 Martie 2013, 11:21

nu stiu daca se califica si nu stiu daca milan va marca sau nu, dar cu siguranta barca va marca peste 3 goluri. desi au probleme interne, o echipa ca barcelona se poate redresa oricand indiferent de adversarul de fata. o sa fie un meci frumos si nu ma intereseaza cine se califica, pacat totusi ca s-au intalnit atat de devreme in competitie.

Taci, esti varza... n-ai treaba cu fotbalul. Cum adica Barca va marca peste 3 goluri? Cu cine crezi ca joaca, cu STeaua? Nu dau niciun pronostic dar sigur se califica Milanul.

sandokhan97
sandokhan97  •  12 Martie 2013, 11:21

nu stiu daca se califica si nu stiu daca milan va marca sau nu, dar cu siguranta barca va marca peste 3 goluri. desi au probleme interne, o echipa ca barcelona se poate redresa oricand indiferent de adversarul de fata. o sa fie un meci frumos si nu ma intereseaza cine se califica, pacat totusi ca s-au intalnit atat de devreme in competitie.

Vezi toate comentariile (11)
Comentează