INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  NAPOLI - BEȘIKTAȘ , MIERCURI, 21:45, DOLCE, GSP.RO

Debutează Chiricheș! Căpitanul naționalei revine după operația la genunchi: va juca mâine cu Beșiktaș

Vlad Chiricheș e apt pentru prima titularizare din acest sezon la Napoli
Vlad Chiricheș e apt pentru prima titularizare din acest sezon la Napoli

Articol de - Publicat marti, 18 octombrie 2016 00:00

Refăcut după operația suferită la genunchi, căpitanul României va juca primele minute în grupele competiției. Vlad ar face pereche cu Koulibaly în centrul defensivei lui Napoli.

Veste bună pentru Daum și "naționala" României: căpitanul Vlad Chiricheș revine pe teren. La o lună și jumătate după artroscopia suferită la meniscul genunchiului stâng, fundașul lui Napoli va fi titular mâine, pe San Paolo, în partida cu Beșiktaș, în care azzurrii se pot califica deja în "optimi".

Vlad a fost rezervă duminică, la 1-3 cu AS Roma, iar antrenorul Sarri ar vrea să apeleze la el, în condițiile în care Raul Albiol este accidentat și Maksimovici, folosit două meciuri la rând, a acuzat crampe musculare în ultima etapă din Serie A.

"Chiricheș are mai multă experiență, s-a recuperat complet, e proaspăt și pare o soluție mai practică", a explicat ieri alegerea "Gazzetta dello Sport".

Stoperul de 26 de ani și-ar face astfel și debutul în grupele Ligii. Cu Steaua, a prins doar 3 jocuri în preliminarii în 2013 (cu Trnava și "dubla" cu Dinamo Tbilisi), înaintea transferului la Tottenham.

17 meciuri și 2 goluri în 2015-2016

În sezonul trecut, Maurizio Sarri l-a folosit frecvent pe Chiricheș în Europa League. Vlad a bifat 7 prezențe la Napoli, șase ca integralist, ultima oară evoluând pe 25 februarie, în returul "16-imilor" contra lui Villarreal (1-1). El a reușit golul victoriei de la Bruges (1-0).

În Serie A, a jucat sporadic, 8 meciuri, marcând o dată, la 3-1 cu Chievo. Vlad a mai fost integralist și-n 2 meciuri din Cupă.

1minut a jucat Chiricheș în acest sezon la Napoli, pe finalul partidei cu Milan (4-2), pe 27 august, în care l-a înlocuit pe Albiol

5luni și 4 zile au trecut de la ultimul meci jucat titular de Vlad, la 4-0 cu Frosinone, pe San Paolo

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (5)
conasu_boeru
conasu_boeru  •  18 Octombrie 2016, 21:58

Căpitanul cui ???!!!! Băi mai dati-l dracu de dezorientat !

conasu_boeru
conasu_boeru  •  18 Octombrie 2016, 21:45

Deci câștigă Besiktas !!! Poate debutează în altă zonă a tribunei !!!!??

calinescu_
calinescu_  •  18 Octombrie 2016, 17:44

MIZAM ATUNCI PE BESIKTAS ....!!!!! :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Vezi toate comentariile (5)
Comentează