INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  STEAUA - SPARTA PRAGA, MIERCURI, 20:45

Decizie de ultimă oră » Meciul Stelei cu Sparta Praga va fi televizat!

Articol de GSP - Publicat luni, 01 august 2016 18:29

Meciul retur din preliminariile Ligii Campionilor dintre Steaua și Sparta Praga va fi televizat până la urmă.

Chiar dacă Mihai Stoica, directorul tehnic al Stelei, anunțase că returul de pe Arena Națională nu va fi la televizor, Pro tv a ajuns la un acord cu formația roș-albastră și a achiziționat drepturile TV.

Astfel, miercuri, de la ora 20:45, meciul dintre Steaua și Sparta Praga va fi în direct pe Pro tv și în format liveTEXT pe GSP.ro. În tur cele două formații au terminat la egalitate 1-1.

Astra va fi și ea la televizor. Campioana României va juca pe terenul lui FC Copenhaga, de la ora 20:45, în aceeași fază a Ligii Campionilor, iar meciul va fi în direct pe TVR 1.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (79)
1609680455997602
Viorel Petru  •  06 August 2016, 12:10

ar fi bine ca stirile voastre sa fie la zi

ftwraku
ftwraku  •  02 August 2016, 13:53
Postat de rakanishu pe 02 August 2016, 00:09

Aoleu...mai delireaza omu', dar tu ii depasesti pe toti. ***

Ca de obicei,atunci cand vine cineva si spune ceva care nu este normal,vin 10 tampiti si acopera ce zice respectivu. Asa s-a intamplat mai mereu in tara asta... Si pe vremea lui impuscatu,si acum. Erau oameni care ziceau din 2012 de dezinfectantii din spitale,veneau sutele de postaci ai lui Udrea si il acopereau. Asa fac si acum dejectiile asemeni tie. Sa o luam punctual. Trust intact-puscarias,Trust PRO TV-PUSCARIAS(deja primele 2) Romania tv-ghita multe dosare-puscariabil. Primatv-Burci multe dosare-puscariabil,B1-MULTE dosare puscariabil, KanalD-multe dosare puscariabil. Punctul 2.Trebuie sa ai un IQ de 80 si sa fi trait in Romania suficient sa cunosti faptul ca toti au fost apropriati fie de lumea fostei securitati ,fie de lumea interlopa,fie de ambele. Legat de pedofiil si de dezaxatii din presa. Cazul Tabara se stie de 10-15 in trust,sunt mult,mult mai multe *** daca ar fi fost cineva interesat sa caute. Nu au fost,si aia care au mai auzit cate ceva,nu au zis nimic,fie ca isi pierd locul de munca,fie de frica,fie ambele. Toti manelarii de la PRO au venit la pachet cu interlopii,decat ca aia nu se vad... Esti prost,incult,*** si un postac nenorocit,la fel ca aia cu 'da click 'aici sa faci bani... Niste nenorociti care atunci cand zice cineva ceva,fie din interes ca va da lumea cate 2 lei sa manancati rahat pe forumuri,fie din prostie,nesimtire si cretinitate reactionati asa.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

887888274661367
Pompiliu Bota  •  02 August 2016, 08:25

La Mironiucii si Mocan - ii de la trustul Pro Gange trebuie sa le luati dublu: ei sunt anti Steaua pe fata ! Decat sa-i aud pe ăștia mi-am luat bilet !

Vezi toate comentariile (79)
Comentează