INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  STEAUA

Desființat punct cu punct! Vochin face praf tactica aleasă de Reghe pentru duelul cu Guardiola: "L-a epuizat pe Stanciu! Nu i-am înțeles strategia"

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat joi, 18 august 2016 11:01

După ce au avut un schimb de replici mai dur, Andrei Vochin continuă războiul cu Laurențiu Reghecampf și l-a criticat pe antrenor pentru modul în care a abordat meciul Steaua - City, 0-5.

" Steaua are o mare problemă în momentul în care întâlneşte echipe foarte importante, cu o forţă de joc foarte mare. Este evident că există o diferenţă mare de valoare, care apare din valoarea jucătorilor. Totuși, această diferență de valoare dintre jucători poate fi micșorată dacă ai un concept, o strategie bine pusă la punct, astfel încât să știi care sunt părtile bune și părțile slabe ale echipei tale și să poți să anihilezi cât se poate din valoarea adversarului.

Golubovici a încercat să facă pressing, dar el nu are viteză corespunzătoare pentru așa ceva. De ce credeți că Bilașco nu făcea pressing la Urziceni? Pentru că avea alte calități și nu vrei să-l expui.

Bourceanu intră cu forțe proaspete în teren, dar el nu reușește să se țină după adversarul direct. Nu are nicio decizie corectă și mereu a fost întârziat. Chiar a fost o problemă. Mai mult, Enache n-are nicio legătură cu fișa postului unui fundaș, nici pe faza defensivă și nici pe faza de deposedare. A fost anormal că tot meciul duelurile au fost câștigate de cei de la City.

Săracul Stanciu prin minutul 80 era epuizat. Să ai un jucător ca Stanciu în echipă și să nu-l pui în valoare mi se pare o mare greșeală într-un astfel de meci. Tu îl epuizezi prin strategia pe care ai ales-o.

El nu mai poate alerga pentru că a făcut acel pressing începând din minutul 3. Nu cred că este într-o capacitate fizică care să îi permită să ducă un astfel de ritm de la un capăt la altul al meciului.

Echipele care au putut să-l bată pe Guardiola au fost puțin interesante de minge și-mi aduc aminte că Mourinho le-a zis înaintea unui meci că nu îl interesează mingea și-au făcut pressing foarte rar. Eu n-am înțeles de ce Steaua s-a dus peste adversar", a spus Vochin la DolceSport.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (102)
timm
timm  •  19 August 2016, 16:27

Cat sa terminat FCSB- CITY?

meron
meron  •  19 August 2016, 11:56

Nu scorul este atat de dureros cat evolutia Stelei. Putea fi 9-0 lejer. Nu milioanele au facut diferenta ci tactica. Echipa Stelei era insirata pe 60-70 m mai mereu ceea ce a usurat sarcina jucatorilor lui City de a ajunge in careul advers. Lipsa de realism a antrenorului a condus la esecul de marti. Reghe a pregatit meciul doar pentru cv-ul personal, sacrificand echipa. Am vazut toti un masacru in direct. Echipa a fost asezata gresit si nu a intervenit sa schimbe ceva nici macar in repriza a doua. In megalomania lui a rezistat tentatiei de a schimba tactica, tocmai pentru a nu-si evidentia greseala. Si Lucescu are infrangeri la diferente uriase. Explicatiile domniei sale erau legate de erorile de arbitraj si caderea de moral ai propriilor jucatori. Cand unor antrenori le lipseste modestia, devin superficiali. Reghe ar face bine sa invete mai mult, sa vorbeasca mai putin si sa inceteze in a-si umili proprii jucatori, cum ca n-ar avea valoare.

734294330026597
Laurentiu Atomei  •  19 August 2016, 09:00

Strategia lui tata Puiu în meciul cu Albania,te-a plăcut?Hai sictir,ipocritule!

Vezi toate comentariile (102)
Comentează