INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  FCSB - SPORTING, MIERCURI, 23 AUGUST, 21:45, GSP. DOLCE, PROTV

Dică a anunțat un nou transfer, la conferința oficială înainte de Sporting: "Îmi pun speranțe mari că va veni" » Budescu, incert pentru primul "11"

Articol de GSP - Publicat marti, 22 august 2017 13:00

a conferința de presă de presă de dinaintea meciului cu Sporting, antrenorul celor la FCSB, a anunțat un nou transfer la echipa roș-albastră.

Nicolae Dică a dezvăluit că negocierile cu fundașul Bogdan Planici, de la Vojvodina, sunt la un pas de a se finaliza, iar jucătorul poate ajunge în curând la echipa sa. Sârbul de 26 de ani o va costa pe FCSB 300.000 de euro.

"Da, în mare suntem aproape să-l aducem pe Planici. Sperăm să-l transferăm în zilele viitoare. Îmi pun speranțe mari că va veni. Totuși, până nu se semnează actele nu putem spune că va veni 100%", a spus Dică la conferința de presă.

834377 sp planic mv

Antrenorul celor de la FCSB, Nicolae Dică,  a vorbit și despre duelul de miercuri cu Sporting Lisabona.

"Suntem în fața unui joc foarte important pentru Steaua și pentru fotbaul românesc, un meci în play-off-ul Champions League. Am văzut victoria cu 5-0 contra celor de la Guimaraes și am fost atenți la toate detaliile. Știm totul despre Sporting. Va fi mai dificil decât în tur pentru că portughezii vor fi mult mai concentrați.

Este important să avem aceeași atitudine ca în meciul tur. Vreau să fim bine organizați defensiv și să fim mai periculoși în atac. Vreau să dăm gol sau goluri. Sporting e puternică, mai ales de la mijloc în sus. Trebuie să fim pregătiți din toate punctele de vedere.

Budescu mi-a zis că e bine, dar nu e 100% recuperat. Mâine voi decide dacă va juca", a spus Dică la conferința de presă.

  • FCSB - Sporting Lisabona se joacă miercuri, de la ora 21:45, în returul play-off-ului Champions League. Meciul va fi liveTEXT pe GSP.RO și în direct pe TV DolceSport și ProTV

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (14)
1048432045196571
Neculaescu Mircea  •  22 August 2017, 16:32

dica va deveni mai antrenor decat *** de contra.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

chronic
chronic  •  22 August 2017, 16:08
Postat de ge3orge3 pe 22 August 2017, 14:58

STEAUA MAI ARE NEVOIE DE 2 LUCRURI : UN FUNDAS CENTRAL BUN SI UN ANTRENOR ADEVARAT CARE STIE SA PUNA IN VALOARE ACESTI JUCATORI ..NU AM NIMIC CU DICA..TOT RESPECTUL PENTRU EL..DAR EL INCA NU ESTE DE STEAUA CUM NICI HAGI NU A FOST DE ROMANIA IN 2001 DACA NU MA INSEL....LA CE LOT AVEM..CU UN ANTRENOR F BUN..PUTEM SA MERGEM MAI DEPARTE DIN DIN GRUPELE UCL, NU DOAR SA NE CALIFICAM..

dica e mai e antrenor decat tot ce a avut steaua de la olaroiu incoace.

adianghelescu
adianghelescu  •  22 August 2017, 15:20

da pe morutan cind il anunti fugea baiatul aseara sa ia rosu ca nu cumva sa joace si sa supere pe marele bandit jiji asa , ca a facut ce a facut si a luat rosu iar botosaniul in baza plusului de maruntis de pe golofca *** sigur duminica

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (14)
Comentează
Close