INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  SPORTING - FCSB 0-0

Dică explică de ce FCSB n-a luat gol de la Sporting » Dezvăluie ce șanse au Budescu și Bălașa să joace în returul cu Sporting

Articol de GSP - Publicat miercuri, 16 august 2017 00:02

FCSB și Sporting Lisabona au terminat la egalitate, 0-0, în turul play-off-ului Champions League. Returul va avea loc pe 23 august, la București, de la ora 21:45.

După meci, antrenorul Nicolae Dică a anunțat că este mândru de evoluția jucătorilor săi și că nu știe dacă va putea conta pe fundașul Mihai Bălașa, iar Budescu nu va fi 100% apt.

"Felicitați trebuie să fie băieții. Ei au jucat. Sporting are în continuare prima șansă. Vom încerca să fim la fel de concentrați și să obținem calificarea.

Am făcut un joc defensiv foarte bun, ne-am apărat mai jos. De aceea nu am luat gol azi. Când atacăm și încercăm să avem posesie e foarte posibil să iei gol pe contraatac, cum se întâmplă în Liga 1. Azi am arătat bine. Sunt mândru de jucători. Au arătat că au valoare și că merită să joace aici. Chiar dacă Enache a ratat, e bine că a ajuns la finalizare din poziția de fundaș dreapta în minutul 80.

Vreau ca Arena Națională să fie plină și să-i facem fericiți pe fani prin calificarea în grupele Champions League. Budescu este posibil să joace la retur, dar nu va fi 100%. La Bălașa este puțin mai greu", a spus Dică la TV Sport ro.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (8)
gabiprossi
gabiprossi  •  16 August 2017, 01:53

Dica esti un mare ***!!! Puteai sa joci cu Alibec si Bizonul in atac si puteai castiga! Era un meci de castigat, dar asa se intampla cand nu stii sa joci! Lasa-l pe mielul de Tanase, tine-l bine acolo, ca este de mare folos, chiar asa iesit din orice forma!?! Cu Amorim sa joci la Colentina, acolo te va ajuta din greu!?! Parca sunteti toti DAUM-IZATI !?! Numai pudratu' ala nu este in stare de nimic, dar se vede ca prostia este contagioasa!?!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

faile_belix
faile_belix  •  16 August 2017, 01:16
Postat de pol1tehnicaiasi pe 16 August 2017, 00:41

Nu ai vrea sa afli...dinamo a stat cu fundu-n poarta cu noi...si?? tot a luat 2 boabe...era inevitabil la modul in care i-am dominat...

Tu compari Turul 3 EL cu Play off-ul CL

pol1tehnicaiasi
pol1tehnicaiasi  •  16 August 2017, 00:41
Postat de faile_belix pe 16 August 2017, 00:42

Atunci de ce nu joci pe contra-atac si in campionat? toti se asteapta sa ataci si se baga cu fundu-n poarta...de aceea...da-le mingea sa atace sa vedem ce fac cu ea...o Chiajna, Poli Iasi, Craiova etc.

Nu ai vrea sa afli...dinamo a stat cu fundu-n poarta cu noi...si?? tot a luat 2 boabe...era inevitabil la modul in care i-am dominat...

Vezi toate comentariile (8)
Comentează