INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  ATLETICO - BARCELONA 1-0, 2-1 LA GENERAL

Diego Simeone: "Cîştigă cei care luptă, nu mereu cei buni!"

Articol de GSP - Publicat joi, 10 aprilie 2014 00:00 / Actualizat joi, 10 aprilie 2014 01:41

Atletico Madrid s-a calificat în semifinalele Ligii Campionilor după 2-1 la general cu Barcelona, performanţă care nu mai fusese reuşită de 40 de ani.

"Continuăm să fim modeşti, chiar dacă sîntem într-o semifinală după atîta timp. Avem încredere în munca noastră şi în şansă. Vom termina această competiţie la fel de bătăioşi cum am început-o. Am pus presiune din start, aşa am plănuit meciul. Am muncit mult. Cînd s-a accidentat Diego Costa nu am avut alt jucător decît Adrian, în care mulţi aveau încredere. Cei care îl cunosc ştiu că adevărata lui faţă este cea arătată azi.

Nu cîştigă mereu cei mai buni, cîştigă şi cei care luptă. Jucătorii aveau meciul în cap, ştiau ce trebuie să facă şi nu au ieşit din schemă deloc. Am avut siguranţă", a spus antrenorul Diego Simeone.

Cînd argentinianul a preluat echipa în 2011, Atletico era mai aproape de retrogradare (4 puncte), decît de Europa (5 puncte).

Pe ce stadion va juca Corvinul Hunedoara în Europa League: „Am primit invitația și vom merge acolo”

S-a întors! Acționarul din „Epoca de Aur” bagă din nou bani la Dinamo: e unul dintre magnații alcoolului


Comentarii (21)
madalin_eivissa
madalin_eivissa  •  10 Aprilie 2014, 18:55

Messi ia Balonul de Aur clar , e favorit cert !! S-a terminat un ciclu , la revedere tiki - taka , pa-pa !!

ioantanasa1982
ioantanasa1982  •  10 Aprilie 2014, 13:20
Postat de madskills pe 10 Aprilie 2014, 08:30

si tu pui botul la ce se zice in presa? Cand o sa intelegeti ca presa manipuleaza? Messi a copilarit cu Fabregas, sotia lui e cea mai buna prietena a sotiei lui Cesc, a copilarit cu Pique, cu Iniesta, e prieten la catarama cu Alves, cu Mascerano e coleg la nationala, etc. Insusi Iniesta a zis ca sunt Messidependenti. Dar sa crezi ca lumea il uraste, e absurd. A prins o zi execrabila, asa e, ca multi de la Barca. Dar cand ai cei mai penibil fundasi de la toate echipele de top, cand nu ai antrenor, normal ca nu poti sa bati o echipa organizata ca Atletico. Si cand vi dupa o accidentare si-l egalezi pe Costa in clasamentul golgeterilor nu poti sa zici ca nu vrea sa mai joace:)

Nu cred ca exista termeni de comparatie intre Diego Costa si Messi...este exact ca si cum i-ai compara pe Nastase si Tiriac. Faptul ca Messi l-a egalat pe acesta in topul golgheterilor nu spune nimic despre forma execrabila in care se afunda fotbalistul L. Messi...drept dovada sta faptul ca multe din aceste goluri sunt marcate de la punctul cu var...si inca ceva...nu a castigat de unu singur meciul cu Real...fara sa fiu rau a fost unul dintre cei mai slabi jucatori de pe teren in aceea partida...pt mine nu conteaza doar sa marchezi asa cum e la Gigi machidonul...in plus nu poti sa zici despre Messi ca e varf asta atata timp cat toti cei implicati in fotbal URLA ca Barcei ii lipseste un varf

blatula
blatula  •  10 Aprilie 2014, 11:18

Nu stiu daca am dreptate, dar cred ca greii Barcelonei se patreaza pentru mondial, parca nu mai risca nimeni, nu cumva sa se accidenteze. Numa' Neimar, se agita degeaba ca un pepsi si cred ca ii va folosi la vara..

Vezi toate comentariile (21)
Comentează