INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  SPARTA PRAGA - STEAUA, 26 IULIE

Dilemă înainte de Sparta Praga! Duckadam a dezvăluit care e singura necunoscută a lui Reghe în primul 11

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat marti, 19 iulie 2016 15:26

Steaua și Sparta Praga se vor duela marți, 26 iulie, în manșa tur din turul III preliminar al Ligii Campionilor, la Praga.

Înaintea meciului, antrenorul Reghecampf are o dilemă. Tehnicianul trebuie să decidă dacă îl va titulariza pe Alex Tudorie sau pe Bojan Golubovici.

Helmuth Duckadam, președintele de imagine al Stelei, a vorbit despre situația de la echipă și a spus că atacantul adus ce la CSMS Iași trebuie să fie titular.

"Eu cred că Golubovici va fi titular în meciul cu Sparta Praga. Este este mai combinativ decât Tudorie, caută mereu poarta și dă bine cu capul. În plus, el are mai multe experiență decât Tudorie. Mi-a plăcut de el la meciul cu Chiajna", a spus Duckadam la televiziunea sportro.

Alex Tudorie a fost senzaţia Stelei în meciurile amicale, însă a fost dezamăgirea primului joc oficial al vicecampioanei.

În finala Cupei Ligii cu Chiajna, atacantul a jucat slab şi a fost schimbat la pauză. În locul lui a fost introdus Golubovici, care a schimbat faţa echipei şi a produs primul gol al trupei lui Reghecampf.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (8)
poison
poison  •  19 Iulie 2016, 18:58

Ce griji au si astia.. Ce lot au :)))) Nici in 14 dc jucati nu treceti de Sparta Praga.. Aveti un lot de 2 bani, patronul vostru deja anticipeaza umilintele europene si incearca sa vanda ce mai are, ca apoi sa va scuture definitiv.. De ani de zile el doar trage sa scoata.. Nu ati facut niciun transfer notabil in ultimii 4 ani.. Hai la groapa cu furnici, lasati liga campionilor!

898756456920785
Dor Elf  •  19 Iulie 2016, 18:08

Nu va agitati..stie el JIJI cu cine sa joace..ca nu depinde nici de blat asta nici *** de la fcsb.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

ando89
ando89  •  19 Iulie 2016, 17:11

Mai bine cu Tudorie nea helmuthe, altfel cum ajunge la o sută de meleoane în doi ani? În meciuri cu Chiajna?! Să prindă și el câteva minute în dubla cu cehii, sunt singurele meciuri oficiale internaționale certe din noul sezon, doar în amicale nu poți să-l aduci la nivelul lui Pogba, vezi că se supăra nea jiji pe matale și te epurează mai rău decât erdogan pe coloneii ăia dezbrăcați pe jumătate:))

Vezi toate comentariile (8)
Comentează