INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  STEAUA - AKTOBE 2-1 (2-2 ÎN TUR)

Discurs de campion al lui Alex Chipciu la finalul meciului cu Aktobe: "N-am avut niciodată bulan, am fost mereu buni!"

Articol de GSP - Publicat joi, 07 august 2014 00:00 / Actualizat miercuri, 06 august 2014 23:41

Şeptarul Stelei spune că "la ce investiţii se fac în România, rezultatele Stelei sînt formidabile".

- Alex, calificare pentru Steaua, a 11-a consecutivă, cum...
- Haideţi să vă spun ceva. Am mai zis-o, dar o repet, ca să înţeleagă toţi. La ce investiţii se fac în fotbalul românesc, rezultatele astea ale Stelei sînt formidabile. Trebuie să realizeze toţi că Steaua e mîndria României, că e o echipă unică, iar noi reuşim an de an să ne depăşim. La fel am procedat şi cu naţionala, ce, avem noi investiţii peste ce e în Turcia, dar am terminat peste ei şi am mers la baraj.

- Ai avut emoţii pe final?
- Nu, chiar deloc. Pur şi simplu i-am demolat, am făcut 2-0, am avut şi alte ocazii, am jucat în viteză. Ei n-au avut şanse, au marcat tîrziu, la o fază fixă, dar n-am tremurat deloc.

- Dar ce a fost cel mai greu în acest meci?
- Pfff! Vreţi să mă dezbrac să vedeţi că sînt plin de vînătăi? Kazahii ăştia au fost extrem de agresivi, în pauză chiar i-am zis lui Arlauskis, care ştie limba lor, să le spună că dacă se cred la K1 sau UFC să se ducă acolo şi să lase fotbalul.

- Sînmărtean a ieşit accidentat şi mai are şi problema aceea cu soţia lui...
- Lucian e un băiat fantastic, presa l-a cam dărîmat după episodul ăla, care nici măcar n-a fost un caz, de la returul cu norvegienii. Dacă într-adevăr are acele probleme cu soţia despre care am citit în ziar, atunci o să fim lîngă el, o să-l susţinem, pentru că sîntem o familie aici.

- Ce îţi doreşti la tragerea la sorţi pentru play-off, aţi scăpat şi de Dinamo Zagreb...
- Da? Chiar nu ştiam, e bine înseamnă. Valoric cred că sîntem peste toate. Am tot văzut că sîntem acuzaţi că avem bulan. Vă spun eu, niciodată Steaua n-a avut bulan, ci întotdeauna am fost buni. Dacă eşti cap de serie nu înseamnă bulan, dar noi chiar am avut ghinion dînd peste cele mai bune echipe, anul trecut cu Legia, cea mai bună, anul ăsta cu Stromsgodset, campioana Norvegiei, din primul tur.

- Te gîndeşti şi tu la plecare dacă vă calificaţi în grupe?
- Am văzut că s-a scris că deja am semnat prelungirea, s-a spus şi un salariu. N-am semnat, dacă o făceam, o făceam pe o sumă mai mare. Oricum, mai am doi ani şi jumătate, vreau să trăiesc momentul pentru că s-ar putea ca atunci cînd voi fi nevoit să plec acela să fie un moment în care mă voi despărţi de un nivel pe care poate nu-l voi mai atinge. Deci, trăiesc clipa.

"Am dedicat golul surorii mele, care a împlinit 18 ani, dar îl dedic şi fetiţei mele, care e născută pe 9. Am un copil superb, o soţie, o mamă, o soră, o soacră fantastice. Sînt împlinit ca om şi ca fotbalist" (Alexandru Chipciu, atacant Steaua)

"Sînt obişnuit cu calificările şi cu grupele europene. De vreo 4 ani, de cînd sînt la Steaua, nu am pierdut nici o dublă în preliminarii şi am jucat an de an în grupe. Arlauskis ne-a zis pe tunel, înainte să ieşim pe teren, că l-a auzit pe zecarul lor spunîndu-le colegilor să joace tare, să ne rupă picioarele. Atît le-a trebuit, asta a fost motivaţia perfectă" (Iasmin Latovlevici, fundaş Steaua)

Pe ce stadion va juca Corvinul Hunedoara în Europa League: „Am primit invitația și vom merge acolo”

S-a întors! Acționarul din „Epoca de Aur” bagă din nou bani la Dinamo: e unul dintre magnații alcoolului


Comentarii (94)
nanaimo
nanaimo  •  08 August 2014, 01:39

Gasiti interviul pe DiGisport.ro, nici pe departe de ce scriu astia aici, ziristi fitilisti, incitatori, profesionisti.

winer1
winer1  •  07 August 2014, 21:14

Discurs de cocalar ! Marsh la stana . oai.e sp.urcata ! Daca nici voi nu aveti bulan.... Blatistilor !

nxss
nxss  •  07 August 2014, 20:55
Postat de tenko pe 07 August 2014, 15:17

uite asta e motivul pentru care eu nu pot sa respect steaua! aroganta nelimitata, figuri de campioni ai Europei, marele Hapciu nu a avut emotii si ei sunt intotdeauna buni, nu au noroc nicidoata, mandria Romaniei etc. Nebunia si banii unui taran cu 2 clase au facut ca steaua sa aibe bani si implicit jucatori si performante. restul sunt saraci, daia nu aveti concurenta. dar cand o sa se goleasca buzunarele ciobanului, o sa ajungeti LA FEL ca astia pe care ii scuipati de sus acum, atunci sa vad aroganta si cati din astia buni mai raman la "mandria Romaniei"! invatati in plm ce inseamna respectul si considerati-va norocosi ca are cine sa va plateasca...deocamdata!

hahaha un rapidist vorbeste de scuipat de sus. Ba, mi-ai facut ziua faina. Mersi ;). Un analfabet cu 2 clase care e acum la parnaie, v-a bagat in insolventa, in B si in rusine. Pt tine Steaua e o chestie unde voi nu ati ajuns si nu o sa ajungeti. Bafta cu salvarea de la retrogadare.

Vezi toate comentariile (94)
Comentează