INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  LUDOGOREŢ - STEAUA

Doctor Dodel » Cristi Tănase şi medicul Stelei au conlucrat la o gafă rar întîlnită în fotbal

Cristi Tănase a rezistat doar un minut pe teren cu Ludogoreţ
Cristi Tănase a rezistat doar un minut pe teren cu Ludogoreţ

Articol de - Publicat joi, 28 august 2014 00:00 / Actualizat joi, 28 august 2014 02:08

Decarul roş-albaştrilor a rezistat pe teren doar un minut, apoi s-a prăbuşit şi a cerut schimbare. Fotbalistul şi medicul îl asiguraseră pe Gâlcă de oportunitatea titularizării mijlocaşului, abia recuperat după o convalescenţă de 17 zile.

Suspansul accidentărilor de la Steaua s-a transformat în comedie! Cristi Tănase a prins echipa de start, dar a reuşit să reziste numai un minut! Abia începuse partida, şi numărul 10 de la campioana României a căzut din picioare, fără să fi fost lovit de cineva. Chinuit de probleme musculare, aceleaşi care îl ţinuseră sub tratament în ultimele două săptămîni, Dodel a făcut semn spre bancă solicitînd să fie înlocuit.

O imagine pe care am mai văzut-o în finala Champions League, la Real-Atletico Madrid, dar Diego Costa tot a reuşit să joace atunci 9 minute pentru echipa lui Simeone pînă să ceară schimbarea. Brazilianul fusese inclusiv la "vrăjitoarea din Belgrad", Marijana Kovacevici, ca să joace finala. Pe Tănase, doctorul Stelei l-a declarat bun de joc.

Doctorul e nou
Gâlcă l-a ridicat de pe bancă pe Nicolae Stanciu imediat ce a sesizat problemele decarului, dar antrenorul a continuat să gesticuleze şi să comenteze nervos inclusiv după efectuarea înlocuirii. Costel păstrase semnul de întrebare în privinţa utilizării lui Tănase: "Vom decide în funcţie de cum se va simţi el. Dacă va spune că poate juca, o să fie în echipă".

Jucătorul a confirmat şi în ziua meciului că e apt, medicul l-a asigurat şi el pe antrenor că mijlocaşul ofensiv e sănătos şi capabil să evolueze. S-au înşelat şi fotbalistul, şi doctorul Flavian Arămitu.

Medicul e nou în Ghencea, adus în locul lui Radu Paligora, plecat cu Reghecampf la Al Hilal. Arămitu nici nu are experienţă importantă în staff-ul vreunui club de la acest nivel. El a mai lucrat în Liga 1 la Vaslui şi la Astra, apoi a mers pentru o perioadă scurtă în ţările arabe. A reuşit să atragă atenţia la Sofia, o dată cu faza rară a accidentării lui Tănase încă din minutul 1 al meciului.

10 august era data ultimului meci disputat de Tănase, CFR - Steaua (0-1), în care el a marcat golul victoriei. Apoi a suferit o leziune musculară şi a stat pe margine pînă aseară, cînd a jucat un minut

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (28)
serban_ionescu
serban_ionescu  •  29 August 2014, 07:33

daca mai tineti rasul asta de doctor , termina toata echipa! ce dracu, s_au terminat doctorii de valoare care sa faca fata la nivel inalt? afara sant echipe cu 2_4 doctori, plus colaboratori! da nu se iau decizii competente ,echipa se va decima medical! Tase nu primul caz!!

ciprian0815
ciprian0815  •  28 August 2014, 19:05

Desi Tanase e cam retardat il ajuta f. mult fizicul de bizon si mai stie si cu minge comparativ cu Sanmartean care e exact opusul, fizic subtire dar f. inteligent , iar de tehnica e de nivel inalt .Tanase unde e pus acolo joaca , iar Sanmartean are nevoie de miscare sa gaseasca culoare, Dodel nu are ce face cu ele ca nu stie pasa decisiv pe ''gaura'' cum zic fotbalisti.In concluzie e loc de amandoi si chiar si la nationala si chiar e una din cheile acestei echipe a Stelei cam subtire in rest.

polistul68
polistul68  •  28 August 2014, 18:49
Postat de vladutz13 pe 28 August 2014, 10:08

Stati mai putin, cum adica fara sa fie atins de nimeni??? Tanase a fost lovit din prima cu intentie.... sa nu credeti ca a fost intamplare. Au avut informatii clare cu accidentarea si l-au scos din joc. Nu stiu daca ati observat dar in meciul asta Sinmartean a fost plesnit de vreo 5 ori la nivelul genunchiului..... poate poate face o ruptura de ligamente sa scape si de el. Si loviturile astea, nu doar oboseala au contribuit la schimbarea lui de pe teren. Oricum, schimbarea asta irosita in minutul 4 a fost poate decisiva in calificare.... Keseru din minutul 60 a fost mort, trebuia bagat un Iancu, care sa-i alerge, cum sa joci pe contraatac fara atacant???

Da se vede ca ai jucat fotbal...amice, daca ai avut ruptura musculara, si revii dupa 17 zile de pauza.....problema nu e la loviturile adversarilor. Problema e la sprinturi, in mom cind accelerezi si suprasoliciti muschiul.....faptul ca nu mai aveti preparator,k nu aveti dr bun, ca nu aveti jucatori de Europa.astea sunt problemele.si vis-a-avis de Sinmartean, crede-ma, ca daca voiau sa-l accidenteze, o faceau. P.S Despre talpa lui Prepelita ce zici ? p.S.2....revin la afirmatia..se vede ca ai jucat fotbal..iti mai spun o smecherie...o intrare e periculoasa daca e facuta pe piciorul de PSRIJIN....daca te prinde cu el in pamint, ai puso...altfel, da, te juleste, te invineteste, dar nimic

Vezi toate comentariile (28)
Comentează