INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  LIGA CAMPIONILOR

El Clasico, finala visată » Toate drumurile duc spre un Real - Barca pe Allianz Arena

Real şi Barca se profilează deja deasupra stadionului Allianz din Munchen
Real şi Barca se profilează deja deasupra stadionului Allianz din Munchen

Articol de - Publicat sambata, 17 martie 2012 00:00 / Actualizat vineri, 16 martie 2012 20:16

Campioana Europei trebuie să treacă mai întîi de Milan, în ”sferturi”. Iar Real s-ar putea ciocni de Bayern în semifinale.

Sorţii au decis ieri tabloul "sferturilor" şi al semifinalelor Ligii, iar suporterii pot spera de acum la finala mult visată. Un El Clasico Real - Barcelona, în 19 mai, pe Allianz Arena din Munchen! Pînă atunci însă, cei doi granzi ai Spaniei au de depăşit cîteva hopuri. Cele mai mari stau în calea campioanei Europei: AC Milan, în "sferturi", şi dacă trece mai departe, Chelsea sau Benfica în penultimul act al competiţiei.

Asta în vreme ce, pentru Real, APOEL Nicosia nu pare a fi decît un sparring-partner. O dublă sesiune de antrenament în aşteptarea unui duel incomod cu Marseille sau a unui "şoc" cu marea rivală Bayern, pe care Jose Mourinho ţinea atît de mult s-o evite în "sferturi". Munchenezii reprezintă o ameninţare cu atît mai serioasă cu cît finala se joacă pe terenul lor. Ambiţia de a evolua acasă cu trofeul pe masă poate declanşa forţe nebănuite.

"Trebuia să fim în locul lui Apoel"
Mircea Lucescu n-a depăşit încă şocul eliminării din grupele Ligii. El susţine şi acum că Şahtior trebuia să fie în "sferturi" în locul lui APOEL: "Rezultatele pe care le-au obţinut ciprioţii în grupa noastră nu sînt reale". Antrenorul ucrainenilor vede şi el o finală Real - Barcelona.

"Milan? Ca să fii campion trebuie să-i învingi pe cei mai buni. O finală cu Real? Deocamdată nu mă gîndesc nici la o semifinală cu Chelsea sau Benfica" (Pep Guardiola, antrenor FC Barcelona)

Barcelona e favorită
Real are cel mai facil adversar în "sferturi", APOEL, iar cota pentru a trece mai departe e doar 1.04. Însă Barcelona, care are cota 1.20 pentru a o elimina pe Milan, rămîne principala favorită la cîştigarea competiţiei. Cota: 2.20.

Cîştigătoarea: Cota
1. Barcelona 2.20*
2. Real Madrid 3.00
3. Bayern 6.50
*cote de la Sportingbet

2,20 este cota la pariuri (agenţia Sportingbet) pentru finala cea mai aşteptată, Real - Barcelona

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează