INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  ARSENAL - BAYERN, AZI, 21:45, DOLCE 1, GSP.RO

Englezii îl anunță la Man. City, dar Rummenigge n-are nici o îndoială: ”Guardiola rămîne la Munchen!”

Mesajul lui Rummenigge e clar:
Mesajul lui Rummenigge e clar: "Pep, mizăm în continuare pe tine"

Articol de - Publicat marti, 20 octombrie 2015 00:00

Directorul executiv al bavarezilor a anunțat că decizia în privința prelungirii contractului tehnicianului catalan, scadent în 2016, se va lua înainte de finalul anului.

Bayern joacă diseară pe Emirates, în derby-ul grupei, cu Arsenal, dar la fel de important pentru munchenezi e și contractul lui Pep Guardiola. Englezii au scris că tehnicianul spaniol ar înclina să nu mai prelungească, iar clubul i-ar fi dat ultimatum.

Însă în tot acest război al nervilor, directorul executiv Karl-Heinz Rummenigge face figura unuia care are deja acordul lui Pep în buzunar, însă vrea s-o mai perpelească un pic pe Man. City, la rîndu-i interesată de serviciile catalanului.

"Există multe argumente pro-Bayern, dar probabil că se găsesc și alte «mirese» frumoase. Totuși, sînt foarte optimist că la final, Guardiola va alege să rămînă la Munchen", a punctat ieri Rummenigge.

Fostul internațional pretinde că nu va trebui să aștepte începutul lui 2016, cum au scris britanicii, pentru a ști pe ce picior dansează: "Vom avea un răspuns pînă la finele acestui an". Și o săgeată în direcția miliardarilor din Manchester: "Nu cred că banii joacă un rol decisiv în cazul lui Pep".

Înscrie Muller, Bayern cîștigă!

Jucătorii lui Arsenal vor trebui să-l marcheze la sînge pe Thomas Muller. Statistica spune clar: cînd înscrie el, Bayern cîștigă. Așa s-a întîmplat în nu mai puțin de 43 de meciuri! Ultimul, sîmbătă, cu Werder (1-0). Bavarezii au jucat slab, dar au cîștigat grație golului reușit de Muller.

Atuul Alexis

Arsene Wenger mizează pe trendul ascedent al Arsenalului în campionat, 3-0 cu Man. United și cu Watford, pentru a bifa primele puncte și în Ligă. "O remiză e deja un rezultat prost. Trebuie să marcăm și ca să marcăm vom ataca!", a spus tehnicianul francez, al cărui atu e  Alexis Sanchez: 10 goluri în ultimel 6 meciuri la club și la "națională".

10.500.000 €net anual este salariul lui Pep Guardiola la Munchen, unde antrenează din 2013

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează