INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  STEAUA

Este Steaua obosită? "E greu să joci din 3 în 3 zile, s-a simţit pe final"

Articol de GSP - Publicat joi, 22 august 2013 00:00 / Actualizat joi, 22 august 2013 03:43

Steaua a reuşit doar o remiză în partida tur cu Legia Varşovia, scor 1-1, iar Federico Piovaccari crede că şi oboseala este un motiv pentru acest rezultat.

"Cu puţin noroc puteam cîştiga. Ei au avut jumătate de ocazie şi au făcut 1-1. Dacă vom juca precum am făcut-o azi ne vom califica în Polonia. Mergem acolo să cîştigăm. Şi dacă am fi bătut azi calculele erau aceleaşi.

Am reuşit să batem la Tbilisi, putem s-o facem şi la Varşovia. Nu e uşor să joci din 3 în 3 zile, s-a simţit pe final. Ne-am creat 3 ocazii de gol în repriza secundă, dar nu am reuşit să înscriem.

Portarul a ieşit foarte bine la prima mea şansă de gol, dar important e că am înscris şi că am jucat bine.

Gardoş a jucat bine, nu s-a simţit absenţa lui Chiricheş, chiar dacă el are ceva experienţă în plus. Înlocuitorul lui a fost bun. Chiricheş sper să îşi revină pînă la retur.

Sper să rămînă la echipă. Dar sîntem o formaţie suficient de bună, cine intră trebuie să înlocuiască titularul. Ar fi o bucurie nemaipomenită să joc în grupele Ligii Campionilor", a declarat Piovaccari la finalul partidei.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (37)
plischi
plischi  •  22 August 2013, 19:59

...legat de jocurile din 3 in 3 zile, pai sa-i scoata din productie in ziua meciurilor, ce naiba!!

plischi
plischi  •  22 August 2013, 19:58

neavand net pana catre seara, n-am putut comenta nimic din partida de ieri. ca parere exprimata mai la rece, cred ca momentul crucial al calificarii s-a jucat in minutul 11, atunci cand bouvaccari a primit o pasa geniala care l-a trezit fata-n fata cu portarul advers si a sutat in el. asta s-a-ntamplat dupa zece minute in care steaua jucase ca-n vremurile bune, iar lesii erau groggy pe pseudogazon. daca ala o baga la cotet, steaua pleca la pauza cu 2 sau 3 la zero. n-am inteles apoi schimbarea lui stanciu, ca si insistenta cu care este bagat prepelita, cand il ai pe banca pe radut. ca sa fiu totusi optimist, vad o calificare plina de var, daca intelegeti ce vreau sa spun.

tonimirea
tonimirea  •  22 August 2013, 14:38

Bai Reghe pupati-l in ....pe Piturca ca a amanat etapa a7a.

Vezi toate comentariile (37)
Comentează