INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  OŢELUL - MANCHESTER 0-2

Evoluţia onorabilă cu Manchester i-a salvat postul lui Dorinel măcar pentru o vreme: "Unii se bagă în seamă aiurea"

Articol de - Publicat joi, 20 octombrie 2011 00:00 / Actualizat miercuri, 19 octombrie 2011 22:57

Dorinel îl atacă pe Andone, după ce "Fălcosul" a declarat că din iarnă este deschis oricărei oferte, chiar şi din partea Oţelului


În direct la GSP TV, Ioan Andone n-a exclus o eventuală venire la Galaţi, aşa cum Gazeta a informat în urmă cu două zile. "Sînt într-o relaţie excelentă cu Marius Stan, sîntem prieteni buni. Pînă în iarnă nu voi antrena, dar de atunci sînt deschis la propuneri. Aş prefera să antrenez în străinătate, dar şi ofertele din Liga 1 pot fi tentante, vom vedea!".

Dorinel Munteanu s-a arătat deranjat de vorbele "Fălcosului" şi spune că e normal ca acesta să apară în presă, în speranţa să-şi găsească un angajament. "Sînt unele persoane care în acest moment nu au nici un job şi e normal să se bage în seamă. Mă deranjează că se vorbeşte despre demiterea mea după doar cîteva etape. Cînd mi se va părea că fac rău echipei vă asigur că voi pleca singur. Din punctul meu de vedere, există stabilitate la echipă, deci nu am nici un motiv de îngrijorare", a spus "Neamţul".

"Postul lui Dorinel nu e în nici un fel ameninţat. Trecem printr-o perioadă slabă, dar am încredere că o vom depăşi şi vom redeveni formaţia de anul trecut"
Marius Stan, preşedinte Oţelul

Out o săptămînă
Gabriel Paraschiv a fost lăsat în afara lotului la partida cu Manchester din cauza unor probleme musculare pe care le-a acuzat în ziua meciului. Dorinel a decis să nu îl forţeze, iar locul său în lot a fost luat de Laurenţiu Iorga. Paraschiv urmează să facă pauză două zile, după care se va reîntoarce la antrenamente. Cel mai probabil el va fi apt pentru partida cu FCM cu Tg. Mureş.

Apreciaţi de englezi
Echipa lui Dorinel Munteanu i-a impresionat pe jurnaliştii englezi care au lăudat jocul lui Filip şi compania. "Manchester s-a chinuit cu Oţelul, o debutantă în această competiţie. Românii au dovedit o aşezare bună în teren şi au reuşit să stopeze aproape toate acţiunile «diavolilor». Două penalty-uri transformate de Rooney au decis un meci care părea mult mai uşor înaintea fluierului de start", au scris cei de la Mirror. "Trupa lui Ferguson a fost discretă în prima parte, cînd românii s-au dovedit mai periculoşi şi au avut mai multe ocazii de a înscrie," au scris cei de la The Sun.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (8)
renegatul_
renegatul_  •  24 Octombrie 2011, 07:10

Postul de antrenor la Otelul ii este asigurat lui Dorinel...nu mai bagati strambe voi astia de la gazeta...de fapt numai la asta va pricepeti...cand va considera ca ce a fost de facut s-a facut si cand isi va dori o alta provocare, va pleca singur... iar dupa el, va fi potopul.

ianix
ianix  •  22 Octombrie 2011, 18:25

Sper k Dorinel sa ramana multi ani la Galati,si-a aratat valoarea k antrenor.Iar pt asa zisii microbisti ai fotbalului romanesc care spun k Otelul e cea mai slaba echipa din cupele europene,iar celelate echpe din Romania se descurca mai bine?!,sunteti penibili rau.Nu vedeti idiotilor k fotbalul romanesc e praf,toate echipele sunt varza si nationala e penibila,pana nu se schmba conducerea la FRF si LPF n o sa fie mai bine si o sa ne ducem tot mai jos,cata prostie in Romania asta!

laurentiu_dec81
laurentiu_dec81  •  20 Octombrie 2011, 12:59

Aveti voi dreptate. In afara de Urziceni care a avut o grupa extremmmm de accesibila sa recunoastem , mai spuneti o echipa care a jucat in Liga si a facut o caruta de puncte. Asa ca mai lasati-ne in pace...echipa asta ,,blatista '' , mica etc. asa cum e ea nu s-a facut de ras cu Manchester.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează