INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  STEAUA - SPARTA PRAGA, 20:45, GSP

EXCLUSIV Steaua sparge piața TV! Preț extrem de piperat cerut televiziunilor pentru returul cu Sparta: "Dacă nu primim banii doriți , meciul nu se dă la TV"

FOTO: Ștefan Constantin
FOTO: Ștefan Constantin

Articol de GSP - Publicat duminica, 31 iulie 2016 10:37

Steaua și Sparta Praga se vor duela miercuri, de la ora 20:45, în meciul retur al turului III al preliminariilor Ligii Champions League.

Cu trei zile rămase până la disputarea meciului, nu se știe dacă partida va fi televizată. Ediția de azi a Gazetei Sporturilor prezintă informații de culise de la negocierile purtate de conducerea Stelei cu televiziunile.

Imediat după jocul de la Praga, Steaua a informat că nu va ceda drepturile TV pentru manşa decisivă dacă nu va primi 120.000 de euro! Adică 100.000 de euro banii Stelei, la care se adaugă TVA-ul.
Becali nu acceptă nicio negociere.

Este o sumă extrem de mare pentru acest nivel al competiţiei, însă Gigi Becali le-a transmis oamenilor din club că nu e dispus să coboare sub acest prag.

"100.000 de euro plus TVA sau dacă nu, nu se va vedea meciul la TV" Gigi Becali, către 

MM: "Meciul nu va fi televizat"

Inclusiv Mihai Stoica, directorul sportiv al Stelei, a anunţat că partida nu va putea fi văzută în alt mod decât din tribunele de pe Arena Naţională. "Doar 12.000 de bilete rezervate online până acum. Surprinzător, dacă ținem cont că șansele de calificare sunt palpabile, că ora e decentă și că meciul NU VA FI TELEVIZAT (nici măcar transmis live pe internet)", a scris MM pe o reţea de socializare.

Citește materialul integral în ediția tipărită a Gazetei Sporturilor și pe platforma Gazeta Digitală și află ce televiziuni s-au arătat interesate de cumpărarea meciului, ce oferte au făcut și care este suma cu care se cumpără de regulă un astfel de meci.

Tot azi exclusiv print: 

» EXCLUSIV Astra i-a găsit înlocuitor lui Șumudică! Reacția spumoasă a antrenorului campioanei la aflarea veștii

» Burleanu a driblat Comitetul Executiv: emisiunea-reclamă de la TVR a fost făcută pe "blat"!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (207)
sorin965
sorin965  •  01 August 2016, 22:24
Postat de gabisp pe 31 Iulie 2016, 22:14

Niste NESIMTITI, care fac ORICE pentru bani...Dupa ce ca a lasat echipa fara spectatori, "oierul"-patron la cel mai galonat club din Romania si printre primele din Europa de Est - priveaza o multime de oameni de a putea viziona un meci. Money first ! - asta e deviza oierului...

Cand platesti factura la televiziunea nationala fortat si fara drept de apel , atunci cand esti intoxicat de o groaza de reclame in timpul unui meci sau film sau orice altceva îţi mai pasa de buzunarul lor ? Oricum isi scot banii ăia pe reclame si i-ar scoate chiar daca Becali nu ar cere nici un ban . Asa e , suntem noi vitregiti de vizionarea unui meci dar tin minte am pierdut un gol din cauza unei reclame , nu mai stiu meciul exact , oricum era important , asa ca având toate astea in vedere nu am mila . Şi vor plati , nu au de ales , data viitoare va fi mai rau.

sorin965
sorin965  •  01 August 2016, 21:59
Postat de martinpen pe 01 August 2016, 12:38

Becali Gigi e nebun daca isi imagineaza ca vor fi mai multi suporteri in tribune daca nu televizeaza meciul. Pai e stiut ca Steaua are mai multi suporteri in provincie si nu la Jilava ci la Arad, Cluj, Satu Mare, Iasi, Timisoara... toti astia nu vor cheltui 2-3 milioane sa vina la meci...

Probabil ca acum , deoarece legea ii da castig de cauza in ceea ce priveste folosirea numelui Steaua si implicit insemnelor acesteia , cred ca ridica miza , odata datorita importantei meciului si in al doilea rand pentru a mari numarul spectatorilor . Eu cred ca va fi televizat totuşi , vor plati , vei vedea .

sorin965
sorin965  •  01 August 2016, 21:53
Postat de sorin965 pe 01 August 2016, 21:53

Incepând de la 1 ian 2016 cota tva este 20 % . Tu ce socotesti acolo ?

Domnului Bota ii e adresat .

Vezi toate comentariile (207)
Comentează