INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  UEFA CHAMPIONS LEAGUE

EXCLUSIV Supermeci pentru Ovidiu Hațegan » Va arbitra o favorită la câștigarea trofeului Champions League

Articol de GSP - Publicat luni, 25 septembrie 2017 09:51

Ovidiu Hațegan, cel mai bine cotat arbitru român, va conduce în această săptămână un meci în UEFA Champions League.

Potrivit informațiilor GSP.RO, UEFA l-a delegat pe Hațegan la meciul Sporting Lisabona - Barcelona, de miercuri, 27 septembrie. Din brigada condusă de Ovidiu Hațegan vor mai face parte asistenții Octavian Șovre și Sebastian Gheorghe, arbitrii adiționali Istvan Kovacs și Sebastian Colțescu și arbitru de rezervă Radu Ghinguleac.

Hațegan, 36 de ani, este pe lista FIFA din 2008. Acesta a mai arbitrat în acest sezon meciul dintre Celtic Glasgow și Astana, din preliminariile Champions League. Românul a mai arbitrat-o pe Barcelona în septembrie 2016, la meciul cu Celtic, din grupele UCL, 7-0.

  • Sporting Lisabona - Barcelona va avea loc miercuri, de la ora 21:45. Meciul va fi în direct pe TV Telekom Sport și LookTV.

 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
deuxex
deuxex  •  25 Septembrie 2017, 16:55

La cat de "bun" e Hoțugan, nu l-as lasa sa arbitreze nici in liga a III-a!

whiteredarad
whiteredarad  •  25 Septembrie 2017, 13:52

Vai de mine, pai cum au lasat Craciunescu si comentatorul Angheluta sa se intample o asemenea ...tragedie ? Pai ei zic despre Hategan ca e ori slab, ori hot, nu=i meco sa nu il distruiga.... Pina , una alta, cei ce pricep ( nu-i aici vorga de gsp, digi-rds,de Craciunescu sau Porumboiu) il trimit , cu incredere, in valoarea lui la un meci greu. Bravo Ovidiu !

986379311381755
Lengyel Adrian  •  25 Septembrie 2017, 11:09

Sa vedeti cum o sa faca praf meciul...

Vezi toate comentariile (3)
Comentează