INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  BARCELONA - CHELSEA 2-2 (ÎN TUR 0-1)

Fanii Barcei lui Pep » Suporterii catalani şi-au aplaudat frenetic favoriţii eliminaţi de Chelsea

Articol de - Publicat joi, 26 aprilie 2012 00:00 / Actualizat miercuri, 25 aprilie 2012 23:17

La cîteva clipe după golul de 2-2, " Camp Nou" a erupt, cîntînd şi aplaudîndu-şi jucătorii învinşi

Foarte puţin trecuse de cînd Torres îl driblase pe Valdes, marcînd golul care a pus punct semifinalei. Curios, reuşita atacantului lui Chelsea nu a îngheţat arena. I-a dat putere!

Imediat, oceanul de susţinători catalani a început să cînte cu şi mai multă viaţă. "Oh le le, oh la la, ser del Barca es el millor que hi ha" (Să ţii cu Barca e cel mai frumos lucru posibil) pe o singură voce, de uriaş, continuat apoi cu imnul clubului blaugrana, încheiat cu un cutremurător "Barca, Barca, Barca!". Era răspunsul suporterilor pentru un joc fantastic, pentru cele 13 trofee din ultimii trei ani.

"A fost impresionantă reacţia fanilor, care au marcat golul pe care echipa nu l-a reuşit împotriva lui Chelsea", a observat cotidianul catalan Mundo Deportivo. "Nu există în istoria Barcelonei o asemenea atitudine".

"Impresionantă reacţia fanilor, care au marcat golul pe care echipa nu l-a reuşit. Nu există în istoria Barcelonei o asemenea atitudine a suporterilor"
Mundo Deportivo, cotidian catalan

95.845 de spectatori au fost marţi seară pe "Camp Nou" la returul semifinalei cu Chelsea

O noapte în spital. 7 zile de pauză
Marţi seară, Pique a fost victima propriului portar, Valdes, care a ieşit să boxeze mingea şi l-a lovit violent, cu şoldul în cap, pe fundaşul Barcei. Comoţie puternică şi, chiar dacă şi-a revenit din şoc, n-a mai continuat. Înlocuit în minutul 25, fundaşul (25 de ani) a fost transportat la spital, unde a fost ţinut sub observaţie întreaga noapte. Toate rezultatele examenelor au ieşit bine, fiind externat ieri dimineaţă. Pique are nevoie de 7 zile de pauză pentru recuperare.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (6)
th3dog
th3dog  •  26 Aprilie 2012, 13:18

de asta e atat de apreciat jocul Barcei.. ca nu se baga cu curu' in poarta altii sau bagat si tot au pierdut. Daca e sa pierzi, pierzi indiferent ce ai face, dar macar o faci intr-un mod frumos si esti aplaudat la sfarsit de 95.000 de oameni. autobaza e cu succes doar in putine cazuri, de cele mai multe ori e fail

voodooro
voodooro  •  26 Aprilie 2012, 13:08

La 2-0,cu calificarea in finala in mana ce au facut? au atacat,i-a costat calificarea,de aceea au fost aplaudati,au jucat fotbal,nu bascalie dar nu s-au bagat cu fundul in poarta,cum s-au bagat mai toate echipele MARI din europa,o singura echipa nu a practicat autobaza..Manchester United in finala UCL de anul trecut....in rest toti granzii europei cand au dat de FC Barcelona s-au aparat pe 2 linii.

lau72
lau72  •  26 Aprilie 2012, 12:39

Dupa umila mea parere , gestul asta este mai important decat orice gol , sa te aplaude 95000 de oameni cand pierzi ........ astia sunt suporteri adevarati

Vezi toate comentariile (6)
Comentează