INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  ITALIA » STRANIERI

Fanii interişti către jucători: "La muncă!"

Articol de - Publicat vineri, 22 februarie 2008 00:00

Chivu şi coechipierii săi de la Inter au fost apostrofaţi de suporteri după 0-2 la Liverpool

Tifosii lui Inter n-au putut înghiţi eşecul suferit de favoriţii lor, marţi, în Ligă, la Liverpool (0-2). Chiar dacă preşedintele Massimo Moratti i-a lăudat pe jucători, "s-au luptat eroic", grupările ultras sînt de altă părare. Iar la plecarea din Anglia, pe aeroportul "John Lennon", s-au luat de Cristi Chivu şi de colegii săi.

Deşi n-a fost principala lor ţintă, "tricolorul" a trebuit să suporte şi el apostrofările suporterilor, care le-au strigat nerrazzurilor, printre altele, să treacă "la muncă". Vizaţi erau Marco Materazzi, pentru că şi-a lăsat echipa în inferioritate după numai jumătate de oră, şi suedezul Zlatan Ibrahimovici: "Ai fost mînă moartă!".

Mancini s-a enervat
Dacă jucătorii au plecat capetele şi-au trecut mai departe, între antrenorul Roberto Mancini şi fani a avut loc un schimb dur de replici. În momentul în care i-au reproşat că Inter n-a trecut de centrul terenului nici în cele 30 de minute cînd s-a aflat în efectiv complet, Mancini şi asistentul său, Sinişa Mihajlovici, nu şi-au mai putut stăpîni nervii şi au izbucnit: "Voi gîndiţi-vă mai bine să susţineţi echipa, nu să-i faceţi viaţa şi mai grea".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (7)
 •  22 Februarie 2008, 14:45

Am uitat sa fac o precizare. La fiecare click primesti 0.01 dolari nu 0.1. Daca vrei referalls macar prezinta situatia cum trebuie.

 •  22 Februarie 2008, 14:43

Mai tinere cu b-u-x.to Cum iti vin tie banii in cont bancar cand nu exista contract cu Romania. Singura solutie e sa tranferi banii in Alert Pay ceea ce se intampla obligatoriu si apoi ii iei sub forma de cec. Nu mai vorbi despre asta daca nu stii. La membru din 2007 iulie stii cam putine asa ca ma cam indoiesc de cele spuse de tine. Hai pa

 •  22 Februarie 2008, 10:34

Mai ai sfaturi din astea? Fa tu bani si lasa-n pe noi cu fotbalul.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează