INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  FARUL - SHERIFF 0-3

CORESPONDENȚĂ DIN TIRASPOL Scandal după eliminarea Farului! Tatăl unui mare talent a sărit împotriva lui Hagi: „Bagă-l și pe el, că de 3 ani e ocolit! Ce-om fi venit noi aici? Gata, plecăm din România!”

Enes Sali, cu numărul 77 / FOTO: Cristi Preda (GSP.ro) +35   FOTO
Enes Sali, cu numărul 77 / FOTO: Cristi Preda (GSP.ro)

Articol de - Publicat marti, 18 iulie 2023 23:59 / Actualizat miercuri, 19 iulie 2023 12:33

Farul a fost eliminată în primul tur preliminar al Ligii Campionilor, eșec 0-3 la Tiraspol, contra lui Sheriff (1-0 în tur). Printre cei care au privit supărați cum echipa lui Hagi este descompusă de transnistreni s-a numărat și tatăl lui Enes Sali, 17 ani, una dintre marile speranțe ale fotbalului nostru.

  • Reporterul GSP Eduard Apostol și fotoreporterul Cristi Preda sunt la Tiraspol și transmit toate informațiile care contează după Sheriff - Farul

Enes a fost rezervă neutilizată, din nou, iar Engi Sali a trăit partida la cote maxime, la masa presei, fiind extrem de supărat că fiul său a fost ocolit iar de antrenorul campioanei.

Gică Hagi, furios după eliminarea din Ligă: „Indisciplină, e inexplicabil! N-am făcut nimic!”
Farul - Sheriff 0-3
Gică Hagi, furios după eliminarea din Ligă: „Indisciplină, e inexplicabil! N-am făcut nimic!”

Tatăl lui Enes Sali se revoltă: „Bagă-l, domne, și pe el”

„Mor aici, mi-a crescut tensiunea! Dar bagă-l, domne, și pe el, dacă nici acum nu-i dai șanse, atunci când?! Dă-i minute să arate ce poate! Nu se poate așa, d-aia a ajuns copilu' să plângă acasă. Ce să mai creadă și el?, că de trei ani tot e ocolit", a reacționat Sali senior încă din finalul timpului regulamentar de joc.

Născut în Toronto, Enes Sali a fost junior la FC Barcelona înainte de a ajunge la Academia lui Gică Hagi. Familia a lăsat Canada în urmă, a venit alături de cel mic în România. 

„Ce-om fi venit noi de acolo?! Ca să ce?! Toți au avut șanse, una, două, trei, doar el, nu! Nu e normal, nu că sunt eu tatăl lui. Dar ce-are cu el, nu pricep. În fine, probabil, vom părăsi și România, gata, ne întoarcem în Canada!”, a reacționat părintele lui Enes.

20 de minutea jucat Sali, în turul partidei cu Sheriff

Sali a fost chemat la prima reprezentativă la finele lui 2021, a bifat 8 minute cu Liechtenstein, apoi a fost ocolit și de acțiunile "tricolorilor", chiar dacă a fost considerat un copil-minune al fotbalului românesc. Astfel, Enes ar putea lua în calcul să nu mai reprezinte România, ci Canada, mai ales că are cetățenia acestei țări!

Scandal după eliminarea Farului! Tatăl unui mare talent a sărit împotriva lui Hagi: „Bagă-l și pe el, că de 3 ani e ocolit! Ce-om fi venit noi aici? Gata, plecăm din România!”
Enes Sali

3 meciuria strâns Enes în actuala ediție: 62 de minute cu Sepsi, 20 de minute cu Sheriff, 54 de minute cu Hermannstadt

45 de meciuri3 goluri și 2 assist-uri a adunat Sali pentru Farul în carieră

VIDEO. Gică Hagi, furios după eliminarea din Ligă: „Indisciplină, e inexplicabil! N-am făcut nimic!”

Citește și alte știri din fotbalul internațional: 

Unul dintre principalele pericole pentru Farul a fost pe lista lui Hagi! „Regele” nu a putut intra în competiție cu magnatul Gușan

Ultimul sezon pentru Mircea Lucescu? Presa din Ucraina îi anunță apropiata retragere

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (81)
Cormiz
Cormiz  •  21 Iulie 2023, 17:32

Va amintiți de prietenia senzațională dintre Gigi Becali și Traian Băsescu? Șprițul prelungit cu Niculita turnând în pahare, reluat repetat la toate televiziunile. Repede însă s-a imp... IT brânză și au urmat cuvinte triviale, înjurături și jigniri repetate. Știți din partea cui. Prietenia aceasta cu domnul Ciolacu, pare subordonare, Becali știa dinainte de controlul la Mapn. Urmărim cu interes evenimentele

mihalachy
mihalachy  •  20 Iulie 2023, 17:49

la 17 ani eu cred ca a avut toate sansele din lume! ce vrea domnul tata- sa joace 90 din 90! nu prea inteleg , mai bine ca nu a jucat, cum a jucat echipa ! nu facea nimic, asa ,,, e mai bine pentru el!

dodo001
dodo001  •  20 Iulie 2023, 11:05

Antrenorul decide, iar Hagi sunt sigur ca a avut motivele lui. Adversarii erau înalți, iar Hagi a avut preferințele lui

Vezi toate comentariile (81)
Comentează
Close