INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  FCSB - SPORTING 1-5

FCSB - Sporting 1-5 // Dezastru în echipa roș-albastră! 7 jucători s-au făcut de râs în Champions League » Doar doi au impresionat

Articol de GSP - Publicat joi, 24 august 2017 09:27

FCSB a pierdut categoric meciul cu Sporting Lisabona, 1-5, în returul play-off-ului UEFA Champions League și a ratat calificarea în grupele Ligii. Echipa lui Dică va evolua în grupele Europa League.

Jucătorii steliști au avut o prestație extrem de slabă, mai ales în defensivă, unde au fost gafe mari, care au dus la golurile portughezilor. Fundașii Gabi Enache și Ionuț Larie au fost cei mai slabi jucători de pe teren, ambii fiind notați cu 2 de Gazeta Sporturilor.

Florin Niță, Florin Tănase și Gnohere au jucat și ei dezamăgitor, primind nota 3, în timp ce Ovidiu Popescu și Momcilovici au fost notați cu 4.

Singurii jucători de la FCSB care au avut un joc bun au fost Denis Alibec și Junior Morais, cei care au făcut faza golului stelist. Ambii am primit nota 7.

 note

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (76)
haideusicfr
haideusicfr  •  24 August 2017, 18:40

Supervedeta "" Baluta. Asa zicea Becali.Oare?

haideusicfr
haideusicfr  •  24 August 2017, 18:39

Steaua a transferat vreo 20 de jucatori. Pentru ce? Steaua nu joaca nimica .Nu are antrenor ,sistem de joc. E un haos total.

1610297729262116
Constantin Postole  •  24 August 2017, 15:08

Ovidiu Popescu nu are nicio legatura cu Liga intai , locul lui e printre rupatorii fara cap din ligile inferioare . Indiferent ce antrenor va veni la FCSB , cu asa o adunatura nu va face nicio scofala . Cei doi colegi de SUFERINTA au adus jucatori la echipa nu pentru o TACTICA anume , ci dupa cum s-au descurcat pe la echipele lor !

Vezi toate comentariile (76)
Comentează