INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  FCSB - SPORTING 1-5

FCSB - Sporting 1-5 // Gabi Enache, reacție dură față de suporterii care-l atacă: "N-au ce face acasă și vin să-l critice pe Enache"

Articol de GSP - Publicat joi, 24 august 2017 09:27

FCSB a pierdut categoric meciul cu Sporting Lisabona, 1-5, în returul play-off-ului UEFA Champions League și a ratat calificarea în grupele Ligii. Echipa lui Dică va evolua în grupele Europa League.

Fundașul Gabi Enache a fost din nou cel mai apostrofat jucător stelist, galeria roș-albastră fiind nemulțumită de prestația jucătorului.

"Sunt foarte dezamăgit că românii mă critică. Trebuie să merg mai departe și să nu-i bag în seamă. Este fix problema lor. Trebuie să fiu indiferent și să mă concentrez la jocul meu.

Îi aud la fiecare meci pentru că sunt foarte mulți. Probabil sunt multe persoane care n-au ce face acasă și vin la stadion să-l înjure doar pe Enache. Totuși, sper să vină cât mai mulți la meciurile noastre și să facă o atmosferă spectaculoasă", a spus Enache la TV Digi Sport.

2
a fost nota primită de Enache după meciul cu Sporting, cea mai mică a meciului

Citește și: Dezastru în echipa roș-albastră! 7 jucători s-au făcut de râs în Champions League » Doar doi au impresionat

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (27)
1830559383924788
Yubirea Tha Yubirea Tha  •  24 August 2017, 17:30

Daca jucatorul unui club serios iesea in presa cu asa ceva in secunda doi erea amendat ,scos din lot si pus pe lista de transferuri Nu numai ca il critica dar prestatia lui pentru uni este motiv de amuzament maxim I SI ALEARGA FURIBUND BARBA SI TATUAJELE FARA NICI UN SCOP CAND FEVINE IN DEFENSIVA ESTE UN REAL PERICOL CA STEAUA PRIMESTE MECI DE MECI GOL INDIFERENT CU CINE AR JUCA SI CA ENACHE CONTRIBUIE DIN PLIN LA ASTA E UN FAPT IN SINE Normal ca lumea cei care platesc un bilet critica pt ca le da motiv ca face acum pe suparatul si are reacti dure cum spuneti voi este dovada clara ca prostul daca nu i fudul narca nu e prost destul

312143682471919
Marius Duinea  •  24 August 2017, 17:28

Te'draq de"alergător după coțofana",in caZul tău balonul ar trebui să aibă mânere...

1830559383924788
Yubirea Tha Yubirea Tha  •  24 August 2017, 17:16

ba esti nebun

Vezi toate comentariile (27)
Comentează