INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  FCSB - SPORTING, MIERCURI, 23 AUGUST, GSP. DOLCE, PROTV

FCSB - Sporting // Portughezii se tem de arbitraj înainte de meciul din Champions League: "Ne-a furat trei penalty-uri"

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat marti, 22 august 2017 11:30

Cüneyt Çakır, 40 de ani, va arbitra meciul FCSB - Sporting, de miercuri, din play-off-ul Champions Legue.  "Centralul" a arbitrat-o pe Sporting în turul play-off-ului CL 2015-2016. ”Au fost două faulturi asupra lui Slimani și unul la Ruiz”, și-au amintit lusitanii.

UEFA a anunțat că turcul Cüneyt Çakır va conduce returul FCSB - Sporting, ceea ce a provocat teamă în tabăra portugheză. Jurnaliștii și mai ales fanii alb-verzi îl acuză pe "centralul" în vârstă de 40 de ani că a dezavantajat grav echipa lui Jorge Jesus pe 18 august 2015, în prima manșă a play-off-ului Ligii Campionilor. Când Sporting a învins ȚSKA cu 2-1, dar a pierdut apoi la Moscova (1-3) și a ratat Champions, retrogradând în Europa League.

"Turcul ne-a furat trei penaltyuri pe «Alvalade». Din cauza lui am pierdut grupele Ligii", susțin suporterii "leilor", care au umplut ieri cu proteste rețelele de socializare, amintindu-și că "au fost două faulturi asupra lui Slimani și unul la Bryan Ruiz pe care s-a făcut că nu le vede". 

În acea partidă, Çakır a dictat o lovitură de pedeapsă, dar pentru ȚSKA, apărată de Rui Patrício. A ratat atunci ivorianul Doumbia (a și înscris golul lui ȚSKA), aflat acum la Sporting. 

  • FCSB se va duela cu Sporting Lisabona, miercuri, de la ora 21:45, în returul play-off-ului Champions League. Meciul va fi liveTEXT pe GSP.RO și în direct pe TV DolceSport și ProTV.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (6)
1198766430181192
Abigail Laslas  •  22 August 2017, 14:50

odata si odata, tot trebuie s-avem si noi noroc de un arbitru, sa ne dea macar aia 5%

dinamo_fan
dinamo_fan  •  22 August 2017, 13:53

ar fi trebuit sa vada arbitrajul lui Avram si se linisteau cu turcul asta.

1618597915124142
Alexandru Chis  •  22 August 2017, 13:36

Dan Petrescu este "mic copil" pe langa reprezentantii Sportingului care sar la gatul arbitrului turc. Il acuza ca i-ar fi vaduvit de trei lovituri de pedeapsa! Poate ca ii vaduveste de inca una si ii trimite "plcon" lui Marius Nicolae si Loti Boloni.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează