INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  FCSB - VIKTORIA PLZEN, AZI, 20:30, PROTV ȘI LIVETEXT PE GSP.RO

FCSB - Viktoria Plzen » Capitolul la care Dică mai are de lucrat: "Şi-a adus jucători de valoare, care nu au arătat cine ştie ce"

Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor
Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat marti, 25 iulie 2017 18:32

Emeric Ienei, tehnicianul care a adus Stelei Cupa Campionilor Europeni, a vorbit despre aspectul pe care Nicolae Dică trebuie să-l îmbunătăţească în calitate de antrenor.

Fostul tehnician este de părere că Dică trebuie să impună disciplină la echipă şi consideră că jucătorii de valoare transferaţi în această vară de FCSB nu au demonstrat încă mare lucru în meciurile oficiale.

"Dică este un antrenor în devenire şi ar trebui să fie mai grijuliu în ceea ce spune despre jucători, mă refer la partea tehnico-tactică. Trebuie să impună în joc această disciplină fără de care nu va putea câştiga partidele importante.

Sigur, asta o spun şi pentru că am vazut că şi-a adus jucători de valoare, care nu au arătat cine ştie ce în aceste două meciuri", a declarat Emeric Ienei la Sport Total FM.

Ienei este de părere că echipele româneşti care joacă în preliminariile cupelor europene ar trebui să pună probleme adversarilor pe care îi întâlnesc.

"Nu cred că ar trebui să fim pesimişti, cred că echipele noastre pot să pună probleme, cel puţin să ne aşteptăm la asta", a afirmat fostul antrenor.


*Click pe imagine pentru a mări

  • FCSB -  Viktoria Plzen se joacă azi, de la ora 20:30, pe Arena Națională. Partida va fi liveTEXT pe GSP.RO și în direct la Pro TV.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
luciann
luciann  •  25 Iulie 2017, 19:34
Postat de poison pe 25 Iulie 2017, 19:18

0-2 scor exact.

Pana la retur mai e, ce te grabesti asa!?:)

poison
poison  •  25 Iulie 2017, 19:18

0-2 scor exact.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează