INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  FCSB - PLZEN 2-2

FCSB - Viktoria Plzen » FCSB, refuzată de fundaşii centrali! Dezvăluirile lui Dică la finalul partidei cu Plzen + Ce spune de şansele de calificare

Foto: Alex Nicodim
Foto: Alex Nicodim

Articol de GSP - Publicat marti, 25 iulie 2017 22:34

După ce FCSB a remizat în meciul tur cu Viktoria Plzen (2-2) din preliminariile Ligii Campionilor, Nicolae Dică a dezvăluit că roş-albaştrii au fost refuzaţi de fundaşii centrali pe care au dorit să-i transfere.

"Am spus mereu că avem nevoie de fundaş central, nu am reuşit să câştigăm dueluri aeriene cu cei de la Plzen. Am fost refuzaţi de mulţi jucători, nu ştiu din ce motive.

Ne spuneau că vin, trimiteam ofertele şi apoi ne refuzau. Am văzut foarte mulţi jucători, dar cei pe care i-am dorit nu au vrut să vină", a spus Dică la TV Sport ro.

Tehnicianul roş-albaştrilor este de părere că şansele FCSB-ului de a se califica au scăzut, însă are încredere că echipa sa va merge mai departe.

"Ştiam că vom avea un joc dificil, că joacă minge lungă pe atacanţi. Din păcate, am primit două goluri foarte uşor. Partea bună e că am reuşit mereu să revenim.

Avem şanse pentru că suntem o echipă valoroasă, trebuie să demonstrăm că merităm să mergem mai departe, trebuie să fim mai agresivi. Ei au şanse mai mari, dar noi mergem acolo pentru a obţine calificarea", a adăugat tehnicianul FCSB-ului.

"El a cerut schimbare, se pare că e ceva mai grav, vom vedea în zilele următoare cât va sta. Este un jucător important, dar trebuie să jucăm şi fără el, să găsim un înlocuitor" Nicolae Dică, despre starea lui Budescu 

 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
iosif._vs
iosif._vs  •  26 Iulie 2017, 04:35

Ii bat cehii ca pe covoare in retur

balauru48
balauru48  •  25 Iulie 2017, 23:13

Da, se poate! Se poate si mai rau. Hai cehii!!!

submarina
submarina  •  25 Iulie 2017, 23:03

Bafta in retur. Se poate.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează