INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  MANCHESTER UNITED

Ferguson e tot supărat pe Bayern

Articol de - Publicat sambata, 10 aprilie 2010 00:00

Deşi Manchester United are mîine un meci crucial în lupta pentru titlu cu Blackburn, managerul Alex Ferguson e tot cu gîndul la eliminarea suferită în faţa lui Bayern.

 

După ce i-a acuzat pe nemţi pentru al doilea galben arătat de arbitrul Nicola Rizzoli lui Raffael, iar preşedintele munchenezilor, Honess, i-a replicat că nu ştie să piardă, Sir Alex s-a întors la subiect: "Germanii pot spune orice. Eu tot cred că jucătorii lui Bayern au pus presiune pe Rizzoli să-i dea galben lui Raffa. Ştiau că jucătorul meu mai are un avertisment, dar şi că arbitrul e unul tînăr, neexperimentat, şi-l pot forţa să scoată cartonaşul din buzunar".

Ferguson susţine şi acum că "Raffael abia l-a atins pe Ribery. Ba cred că Ribery a fost mai violent cînd i-a replicat nervos. A fost total nesportiv".

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (9)
 •  11 Aprilie 2010, 01:52

Dar in 1999 Cid ai luat cupa in ultimele min de joc cum a fost ? tot inpotriva lui Bayern asa ca mai daci dracu din gura de alcolist cind o ei zici ca sa intiplat din cazua aia sau aia. Cu AC Milan ai avut bulan a intrat tot in poarta chiar si cu fluerul piciorului. Alcolisti imputiti

 •  10 Aprilie 2010, 14:24

Pt marii antrenori si marile echipe a fost mereu greu sa accepte ca au fost eliminate dintr-o competitie ca Liga Campionilor.Din fericire pt nea Ferguson, Bayern Munchen e una dintre echipele bun ale lumii, asa ca poate sa stea mai linistit!

 •  10 Aprilie 2010, 12:37

problema a fost ca intr-adevar si Ribery a avut o reactie mult prea violenta la faultul comis de Rafael,si merita galben....da oricum,al doilea galben a fost indiscutabil meritat pentru tinere de tricou pe contra-atac.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează