INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  VIKTORIA PLZEN - FCSB, MIERCURI, 2 AUGUST, 21:15, TVR 1, GSP.RO

FOTO Corespondență GSP din Plzen » Stau în doze de bere :) Viktoria Plzen știe să-și promoveze sponsorul » Comparație între Arena Națională și stadionul cehilor

FOTO: Twitter +6   FOTO
FOTO: Twitter

Articol de GSP - Publicat marti, 01 august 2017 13:33

Recent, Viktoria Plzen a încheiat un parteneriat cu renumita marcă de bere Gambrinus și și-a instalat pe stadion niște bănci de rezerve cu totul speciale. Dică, Stăncioiu și celelalte rezerve ale FCSB-ului vor sta într-o doză de bere.

Vor avea însă parte de un confort maxim. Scaunele sunt din piele și vor fi încălzite chiar și în lunile reci. Astfel, jucătorii nu vor mai avea motive de supărare iarna, dacă nu vor prinde primul 11. Construcția lor a durat o lună de zile și au fost folosite două tone de metal și 300 de metri pătrați de aluminiu.

În schimb, la București, pe Arena Națională lucrurile stau diferit. Nu doar că în acest moment nu este vândută reclamă în acel segment, ba chiar din această vară pe băncile de rezerve scrie mare Primăria Municipiului București.  

FOTO: Vlad Nedelea/GSP.RO

Pe lângă băncile de rezerve, cehii au vândut și numele arenei. Doosan Group este o companie de conglomerate din Coreea de Sud. Este uzina mamă a energiei din fabricile Skoda. Aceasta este firma care a preluat numele stadionului, care acum se numește Dossan Arena. În schimb, Arena Națională încă nu poartă alt nume, deși este într-o continuă pierdere în cei 6 ani de existență. 

  • Viktoria Plzen - FCSB se joacă miercuri, 2 august, de la ora 21:15. Partida va fi liveTEXT pe GSP.RO și în direct la TVR 1. În tur, cele două echipe au terminat la egalitate, 2-2. 

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
para.para
para.para  •  01 August 2017, 21:52

Ce inca n-au ajuns gigistii de la gesepe sa cunoasca, este faptul ca Dossan Arena este stadionul Viktoriei Plzen, pe cand Arena Nationala este stadionul intregii tari, nu doar al echipei lor favorite sau al idolului lor din Pipera.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează