INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  CHELSEA - STEAUA, MIERCURI, 21:45, DIGISPORT 1, DOLCESPORT 1 ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

FOTO Gest de senzaţie al lui Mourinho » Şi-a dat jos tricoul la conferinţa de presă şi i l-a dăruit unui român!

FOTO: Alex Nicodim +7   FOTO
FOTO: Alex Nicodim

Articol de GSP - Publicat marti, 10 decembrie 2013 00:00 / Actualizat marti, 10 decembrie 2013 20:38

UPDATE Agenţia de presă Hotnews îl prezintă pe omul căruia Jose Mourinho i-a oferit tricoul său cu autograf după conferinţa de presă înaintea meciului cu Steaua.

Andreas Wagner, un român originar din Timişoara, povesteşte de cît timp este plecat din România, de cînd practică meseria de traducător de fotbal şi de cît timp îl cunoaşte pe Jose Mourinho.

"Pe Mourinho l-am întîlnit în 2007, în primul sau mandat la Chelsea. A jucat atunci împotriva celor de la Werder Bremen.

Nu a fost tocmai simpatic, a fost arogant, dar nu cu mine. Are mereu o problemă cu presa. Îmi este însa simpatic, azi a fost chiar ok" - Andreas Wagner pentru HotNews.ro.

***

Jose Mourinho a oferit un moment de senzaţie la conferinţa de presă a lui Chelsea de astăzi, organizată înaintea meciului cu Steaua.

Portughezul a oferit jurnaliştilor prezenţi în sală un răspuns foarte lung, punîndu-l serios la treabă pe translatorul român. Mourinho şi-a cerut scuze şi, în timp ce declaraţiile sale erau traduse, şi-a dat jos tricoul şi l-a semnat.

La final, românul a fost aplaudat de ziarişti, iar Mourinho i-a oferit tricoul cu mesajul "Big Hug", cerînd ca onorariul său să fie dublat de către clubul englez.

Meciul dintre Chelsea şi Steaua va avea loc mîine seară, de la ora 21:45, pe DigiSport 1, DolceSport 1 şi liveTEXT pe GSP.RO.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (26)
ravenicka
ravenicka  •  11 Decembrie 2013, 11:35
Postat de dynamovist pe 11 Decembrie 2013, 00:27

Dar nici nu ne auzi pe noi declarand sus si tare ca suntem vreo mare forta in Europa. Apropo, Maccabi Haifa e inaintea, sau dupa Chelsea in topul "granzilor din Europa? p.s. daca te uiti pe harta nici macar in Europa nu sunt.

Nu va auzim pentru ca nu jucati!

dynamovist
dynamovist  •  11 Decembrie 2013, 00:27
Postat de olafthon pe 10 Decembrie 2013, 21:54

Mosule se scrie "stana", nu "stina". :))) Pai normal, va bucurati de raul altora. Insa macar pe noi ne bat Chelsea si nu Elfsborg, Dwarvencastle, Trollsmith, sau 17 Nentori Gremlins United.

Dar nici nu ne auzi pe noi declarand sus si tare ca suntem vreo mare forta in Europa. Apropo, Maccabi Haifa e inaintea, sau dupa Chelsea in topul "granzilor din Europa? p.s. daca te uiti pe harta nici macar in Europa nu sunt.

borat101
borat101  •  10 Decembrie 2013, 23:19

Stati calmi ce va mirati? Astfel de gest au in sange si ci.o+r.ditorii de t.i...gani si co.c.a+lari de antrenori din Romania ca Piturca, Regheblat, Lacatus, etc... Ce sa mai zicem de patroni, sefi, presedinti, etc..... noroc cu sarbatorile si dezastrele ca altfel nu ar fi ajuns nimic la saraci.... chiar si din banii aia negrii pe care ii fac si ii fura (ti.g.anii, co.c..alari).

Vezi toate comentariile (26)
Comentează