INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  LUDOGOREŢ - STEAUA

FOTO INCREDIBIL: Iasmin Latovlevici a fost dezbrăcat de fani » Cum explică fundaşul acest gest: "Nu a fost o ceartă"

Articol de GSP - Publicat joi, 28 august 2014 00:00 / Actualizat joi, 28 august 2014 13:44

Ratarea calificării în grupele Ligii Campionilor din faţa lui Ludogoreţ, 0-1 (6-5 după penaltyuri), n-a fost deloc pe placul suporterilor stelişti, iar jucătorii acestora au avut de suferit.
În faţa a peste 2.000 de suporteri stelişti, unul dintre fotbaliştii vizaţi a fost fundaşul Iasmin Latovlevici, care a fost înjurat şi dezbrăcat de echipament de fani, acesta plecînd doar în chiloţi la vestiare.

Printre fotbaliştii care s-au dezbrăcat de tricou a fost şi Pîrvulescu, care a ratat un penalty, stelistul le-a "donat" echipamentul său suporterilor, dar aceştia l-au aruncat pe jos.

În urmă cu un an, şi jucătorii Stelei Roşii Belgrad au fost dezbrăcaţi de fani, după o înfrîngere suferită în Super Liga din Serbia, în faţa nou-promovatei Vozdovac.

UPDATE / Vizavi de discuţiile pe care jucătorii le-au avut cu galeria după meci, latovlevici a ţinut să precizeze: "Nu a fost nici o ceartă cu fanii noştri, doar că luaţi de amărăciunea eşecului, toată echipa a mers direct la vestiar, după care ne-am dat seama că nu am salutat fanii şi ne-am întors. Doar asta ne-au reproşat, eram prea trişti. Nu ne-am certat cu nimeni. Îi promisesem cuiva tricoul, altul a vrut şortul pe care i l-am făcut cadou. Asta a fost tot, nu e nici o divergenţă.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (99)
lallypui
lallypui  •  28 August 2014, 23:50

Il vrem pe Moti presedinte!

dlq1
dlq1  •  28 August 2014, 20:34
Postat de mihai231 pe 28 August 2014, 15:25

pai toti de pe toate coclaurile de la state tin cu steaua....dar aici trebuie sa se faca o difeenta, poate multi au auzit de steaua d, atunci cum numesty nu cunosc macar un jucator atunci cum te numesty u Stlist?...in alta ordine de idei din sondaj 52,5 % dintre femei tin cu steaua...intreaba orice femeie din acel sondaj 3 jucatori de la steaua: si vezi rezultatul...asa caaaaaa...:::haide Steaua la Gunoi ca fotbalul nu.i de voi....

Ba are 1 reusit !Comentariul tău...

solomon_i
solomon_i  •  28 August 2014, 19:02

Prostiile le invatam cu usurinta de la sarbi lucrurile bune...ba !

Vezi toate comentariile (99)
Comentează