INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  REAL MADRID - LIVERPOOL 3-1

FOTO Milorad Mažić a anulat un gol Realului în minutul 43 al finalei cu Liverpool » Reluările îi dau dreptate doar pe jumătate

Articol de GSP - Publicat sambata, 26 mai 2018 22:35

Finala Ligii Campionilor nu putea fi lipsită de faze controversate de arbitraj. Brigada condusă de Milorad Mažić a anulat pe motiv de ofsaid golul marcat de Karim Benzema în minutul 43.

O centrare venită din flancul drept l-a găsit excelent demarcat pe Cristiano Ronaldo. Portughezul a trimis puternic cu capul, dintr-o poziție suspectă de ofsaid la rândul său. Karius a in extremis, în față, de unde Benzema a îndeplinit o simplă formalitate.

Milorad Mažić a fluierat prompt, iar reluările i-au dat dreptate pe jumătate. Tușierul a ezitat să ridice fanionul în prima fază, când Ronaldo era cu câțiva centimetri în fața liniei fictive a fundașilor englezi.

Vezi și: VIDEO + FOTO Mo Salah a părăsit terenul plângând în hohote » Moment devastator în finala Ligii Campionilor

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (7)
whiteredarad
whiteredarad  •  27 Mai 2018, 09:03

Eu cred ca tusarul merita felicitat, ca finalitate, desi eu am banuiala ca "i-a iesit din greseala", ca a rudicat fanionul, pentru offside la...Benzema. asa se vede !. Dar la Cristiano este offside, ...mic , dar tot offside este ! Per total , Mazic a lasat jocul, pe stil englezesc , si a tolerat faulturi la englezi, fara s influenteze jocul. Nu-i putin lucru, la ce am vazut in ultimul timp.

mixmax
mixmax  •  27 Mai 2018, 02:00

hehehe..doare bah *** ca a castigat Realul? Jurnalistul are dreptate: e offside la Ronaldo dar tusierul nu ridica fanionul atunci ci dupa ce bensema inscrie, care benzema era onside. Restul e can-can cu hateri prosti!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

dinamo_fan
dinamo_fan  •  27 Mai 2018, 01:51

offside clar. si gspul tot in offside este cand vine vorba de sport.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează