INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  STEAUA - MANCHESTER CITY, 16 AUGUST, GSP.RO

FOTO Pep în catacombele din Giulești! Stadionul Rapidului va fi teren de antrenament pentru Manchester City și West Ham

Chiar dacă iarba de pe Giulești e arsă, administratorii arenei speră să fie o gazdă bună pentru City // Foto Cristian Otopeanu +2   FOTO
Chiar dacă iarba de pe Giulești e arsă, administratorii arenei speră să fie o gazdă bună pentru City // Foto Cristian Otopeanu

Articol de - Publicat miercuri, 10 august 2016 00:00

Steaua a decis să închirieze stadionul Rapidului pentru a-i pune la dispoziție lui Manchester City un loc unde să se antreneze.

Se aproprie duelul de cinci stele din play-off-ul pentru Champions League, iar englezii și-au stabilit în detaliu programul.

Oficialii lui City au luat deja legătura cu cei de la Steaua și le-au cerut acestora să le găsească un stadion unde să facă două antrenamente, pe 16 august în dimineața meciului, dar și a doua zi după duelul cu Steaua, pe 17 august.

"Cetățenii" vor rămâne la București încă o zi după meci, urmând să plece spre Manchester abia joi seara. Steaua a optat pentru stadionul Giulești, așa că vedetele de 24 de carate ale lui Guardiola vor trebui să se pregătească pe o arenă ce pare din altă eră.

"Am primit o solicitare oficială din partea celor de la Steaua pentru a închiria stadionul Giulești și nu avem nicio problemă în această privință. Miercuri dimineață sunt așteptați în vizită la stadion, apoi vom semna actele. Nu știu momentan câte ore va fi închiriat de către cei de la City, probabil câte o oră în fiecare zi, așa cum s-a mai întâmplat și în trecut", a dezvăluit, pentru Gazetă, președinte Clubului Sportiv Rapid, Vali Ionescu Caciureac.

Nu doar City se va antrena în Giulești, dar și rivalii Astrei din play-off-ul Europa League, West Ham United.

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (3)
maryan_ro83
maryan_ro83  •  10 August 2016, 10:50

lumea a 3-a.. altii fac cladiri cu sute de metri, sosele suspendate.. noi construim ceva doar daca iese comision.. in 20 de ani am facut un stadion de fotbal.. poate in urmatorii 20 facem si patinuarul ala.. in alti 20 un bazin de inot..

dl.axinte
dl.axinte  •  10 August 2016, 10:08

...saracii pep&co...vor fi nevoiti sa faca antrenamente cu masca de oxigen pe fata...mirosul de *** inca persista pe stadionul din mahalaua giulesteana....

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

fibra
fibra  •  10 August 2016, 09:31

De ce nu au luat Mogosoaia sau Buftea? Asa suntem noi,vrem sa ne facem de ras tot timpul.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează