INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  YOUTH LEAGUE

FOTO Prima victorie în Youth League pentru tineretul Stelei! Basel U19 - Steaua U19 1-3

Articol de - Publicat miercuri, 06 noiembrie 2013 00:00 / Actualizat miercuri, 06 noiembrie 2013 23:38

Steaua U 19 a cîştigat primul meci din grupele Youth League, în deplasare cu FC Basel, scor 3-1.

Manzambi a deschis scorul pentru gazde în minutul 43, dar roş-albaştrii au întors rezultatul în repriza secundă după golurile lui Mitriţă (62) şi Grădinaru, de două ori, în minutele 82 şi 92.

Steaua a fost umilită în primele două partide din grupă, cu Schalke şi cu Chelsea, dar a obţinut primul rezultat de egalitate în meciul cu FC Basel de la Mogoşoaia, scor 1-1.

În primele 3 meciuri şi prima echipă a Stelei a obţinut aceleaşi rezultate ca tineretul, a fost învinsă cu 3-0 de Schalke, 4-0 de Chelsea şi a remizat 1-1 cu Basel.

Basel: Albrecht - Goncalves, Kadoic, Drakul, Keller (Adamczyk 79) - Schar (Mazambi 34), Simic - Al. Ajeti, Campo (Cani 65), Kamber - Sulejmani
Rezerve: Baldinger, Weber, Ad. Ajeti, Mumenthaler

Steaua: Cojocaru - Iordache, Şerban (Boitos 69), Hodorogea, Cătălin - Aldea, Vasile - Grădinaru, Gheorghe (Popa 46), Tîrnovan (Vîlceanu 78) - Mitriţă.
Rezerve: Vîrtej, Pătru, Lupu, Stoica

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (86)
forumeer
forumeer  •  07 Noiembrie 2013, 03:36

Felicitari pustilor! Mitrita, Gradinaru, Tarnovan si Cojocaru (chiar daca a gafat la golul elvetienilor) sunt jucatori buni, de perspectiva. Talent au, depinde numai de ei mai departe! Felicitari si lui Ion Toma, face (din nou) o treaba excelenta. ... Ori din iarna, ori din sezonul urmator, Reghecampf trebuie sa renunte la jucatori inutili precum Cristea, Nikolic, Tatu si sa-i aduca pe acesti pusti la prima echipa. Mitrita si Gradinaru arata un joc dezinvolt, solid, sa se mai maturizeze putin si sunt jucatori mult peste media primei ligi inca din primul lor sezon la seniori.

alex_irimescu
alex_irimescu  •  07 Noiembrie 2013, 01:24
Postat de andrei_30 pe 06 Noiembrie 2013, 20:34

Iar ne distram seara asta

te-ai distrat ma? sau ai stat cu morcovu pana la final cand ai explodat de prostie???

van_daame
van_daame  •  06 Noiembrie 2013, 22:36

Care-i regulamentul aici la echipele mici? Indiferent de rezultate merg mai departe echipele mici ale celor care se califica din grupele oficiale?

Vezi toate comentariile (86)
Comentează