INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  UEFA CHAMPIONS LEAGUE

FOTO + VIDEO BARONaldo de Madrid! Cristiano a executat-o pe Atletico și Real și-a rezervat biletele pentru Cardiff

FOTO: Reuters +49   FOTO
FOTO: Reuters

Articol de - Publicat marti, 02 mai 2017 23:49

Real Madrid nu i-a dat nicio șansă lui Atletico Madrid în manșa tur a semifinalelor UEFA Champions League. Gazdele s-au impus fără nicio emoție, scor 3-0, la capătul unui nou meci de senzație al lui Cristiano Ronaldo.

Hattrick-ul lui Cristiano a pedepsit cea mai palidă replică a trupei lui Simeone,  acontând finala. Atacantul portughez a ajuns la 103 goluri în Ligă, cu trei mai multe decât Atletico!

VIDEO  / VEZI LIVETEXT

Al șaptelea episod al telenovelei madrilene, la mare modă de 4 sezoane din Ligă, a omorât deja suspansul după tur. Real a defilat pe "Bernabeu" (3-0), în fața unui Atleti slab, de nerecunoscut!
6-0, șuturi cadrate!

Los Blancos împing jocul în terenul advers, iar baricadele lui Simeone tremură. Oblak salvează la reluarea lui Benzema, însă Ronaldo nu-i lasă nicio speranță la ocazia succesivă. De lângă Savici (Cholo nu l-a mutat în dreapta), Cristiano plutește imperial și înscrie din șase metri.

Atletico arată vulnerabil la baloanele aeriene și Varane e la un alt cap de 2-0. Se opune excelent același portar sloven. Și Navas, dincolo, intervine prompt și-i suflă lui Gameiro mingea egalării. E doar un time-out în asaltul Real.

Modrici caută diagonala din afara careului, puțin alături de bară, la fel trece și "foarfeca" lui Benzema. Rămâne totuși 6-0 raportul șuturilor pe poartă. Diferență clară la pauză!

L-a trădat defensiva

Simeone schimbă foaia. Gladiatorii săi ies la atac, impulsionați și de "dubla" substituire, Torres - Gaitan. Real face pasul în spate, dar Atletico nu dă o pasă precisă în careul blanco în prima oră! Și construiește lent, previzibil.

Diferența o face, din nou, Cristiano. Godin e doborât de Benzema, Filipe Luis ratează degajarea, iar voleul lui CR7 mai taxează o dată ezitările defensivei lui Cholo. Și încă o dată, reușind a treia "triplă" din carieră contra lui Atletico. Biletele de Cardiff îl așteaptă!

REAL - ATLETICO 3-0 (Ronaldo 10, 73, 86)

REAL: Navas - Carvajal (46 Nacho), Ramos, Varane, Marcelo - Modrici, Casemiro, Isco (67 Asensio), Kroos - Benzema (77 Vazquez), Ronaldo

ATLETICO: Oblak - Lucas Hernandez, Savici, Godin, Filipe Luis - Koke, Gabi, Saul (58 Gaitan), Carrasco (68 Correa) - Griezmann, Gameiro (57 Torres)

A arbitrat Martin Atkinson (Anglia)

 
 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (13)
bazileon
bazileon  •  03 Mai 2017, 09:08

Atletico revine la mediocritatea precholista. Iar Real, sa fim seriosi, n-a facut mare meci.

bvd_magheru
bvd_magheru  •  03 Mai 2017, 00:13

Dupa chipul si asemanarea filozofiei lui simeone !! Asa ia invatat asa sa traiasca de acum incolo . Important e sa nu ia gol ca daca iau nu mai fac egal niciodata !

drdr3
drdr3  •  03 Mai 2017, 00:05

N a jucat nimic echipa lu contra de argentina

Vezi toate comentariile (13)
Comentează