INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  BARCELONA - BAYERN MUNCHEN 3-0

FOTO+VIDEO Cele mai amuzante imagini după ce Messi l-a umilit pe Boateng

Foto: Reuters +7   FOTO
Foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat joi, 07 mai 2015 09:30

Fanii fotbalului nu au dus lipsă de imaginație și simț al umorului nici după meciul cîștigat în turul semifinalelor Ligii Campionilor de Barcelona în fața lui Bayern Munchen, scor 3-0.

Pe rețelele de socializare circulă tot mai multe poze și clipuri video care îl înfățișează pe Boateng în tot felul de ipostaze, după ce Messi l-a ridiculizat în jocul cu formația din Germania.

În Galeria foto puteți vedea cum fotbalistul nemților se dă liniștit pe tobogan sau cum Messi îl pune la somn pe Boateng. Faza a amintit și de celebrul gest al lui Alejandro Sabella, fostul selecționer al Argentinei, din meciul cu Belgia de la Campionatul Mondial din 2014.

O glumă românească a venit din partea jurnalistului Daniel Șendre: "Cum a căzut, băi, nene, ca salcîmu' lui Moromote!"

 Vezi VIDEO cu faza în care Messi a trecut de Boateng

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (8)
128128960860800
Ionutz Ionutz  •  03 August 2015, 14:07

Pe leo messi il puteti pune sa joace cu cine vreti,joaca cu oricine.Nimeni nu-i face fata!

botizann
botizann  •  08 Mai 2015, 05:56

E eroarea Lui Guardiola , Boateng e omul care marcheaza varful impins , Suarez sau altul , nu pe Messi care e de 3 ori mai rapid , acolo e vina fundasilor laterali care sunt praf la Bayern... In locul nemtilor l-as aduce pe Klopp , sau un alt neamt , Guardiola nu e antrenor de Bayern

lucianfocus
lucianfocus  •  07 Mai 2015, 18:04

muica v-au day cu terenul in cap :))))) la munhen barca mai da cel putin 4 :)))))

Vezi toate comentariile (8)
Comentează