INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  STEAUA - MANCHESTER CITY, MARȚI, 21:45

GALERIE FOTO+VIDEO Aguero și compania s-au pregătit pe Arena Națională » Relaxare și voie bună la antrenamentul oficial al lui Manchester City

Foto: Raed Krishan (Gazeta Sporturilor) +29   FOTO
Foto: Raed Krishan (Gazeta Sporturilor)

Articol de - Publicat luni, 15 august 2016 18:50

Manchester City a făcut astăzi, de la ora 18:30, antrenamentul oficial dinaintea meciului cu Steaua din play-off-ul Ligii Campionilor.

Pep Guardiola nu i-a forțat prea tare pe jucători, iar asta s-a văzut și din degajarea cu care aceștia s-au antrenat. Voia bună a fost la ea acasă pe Arena Națională.

Manchester City va mai face mâine dimineață un antrenament ușor pe stadionul Ghencea, iar ultima ședință de pregătire o va face miercuri, după meciul cu Steaua, tot pe arena din Ghencea.

Steaua - Manchester City se joacă marți, de la ora 21:45, în direct pe Dolcesport 1, Pro tv și în format liveTEXT pe GSP.ro.

Citește și: Guardiola s-a întâlnit cu Hagi și Popescu înainte de meciul cu Steaua » Despre ce au discutat cei trei

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (21)
polistul68
polistul68  •  16 August 2016, 00:20
Postat de ando89 pe 15 August 2016, 20:46

Ție ce-ți pasă, probabil ca în caz de ceva erai în câteva minute în Iugoslavia unde te apăra Tito și cele 77 de țări nealiniate:))

chiar nu e adevarat povestea cu topitul tancurilor...mir mi-a spos cineva ca rusii faceau aplicatii la frontiera, si noi le-am bruiat transmisiunile...nu au mai comunicat intre ei...si stateau ca fraierii in cimp= deschis, nu stiau ce sa faca...si tu chiar crezi ca, China s-ar certa cu Ruisa pt noi ? Visezi amice...doua mari puteri nu se vor certa pt o tara mica si neisemnata....

gerulozaurus
gerulozaurus  •  15 August 2016, 23:01
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

mai baga o fisa prostule ;)

gerulozaurus
gerulozaurus  •  15 August 2016, 21:10
Postat de ando89 pe 15 August 2016, 20:35

Coane, în 68 am topit cu lasere de concepție românească două divizii de tancuri sovietice pe Prut, un metru n-au trecut, imediat cum le-au dat cheie a venit dezastrul. Bine, aveam și acord cu China că dacă Brejnev intră la noi, ei invadează Siberia. Nici acum n-au reușit chinezii să replice cu succes laserele noastre, este marele lor eșec tehnologic.

nu cred ca mai avem noi asa ceva, cand noi la ora actuala suntem un fel de satrapy of United States of Amerolacia

Vezi toate comentariile (21)
Comentează